GUIDO WELTENS

Contactgegevens GUIDO WELTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUIDO WELTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUIDO WELTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTHOEK 6; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11647852 (+32-11647852) 11647852 (+32-11647852)

Fax (fax): +32 (65) 306-84-76 +32 (65) 306-84-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUIDO WELTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUIDO WELTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUIDO WELTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUIDO WELTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUIDO WELTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUIDO WELTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUIDO WELTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUIDO WELTENS
Products information GUIDO WELTENS

BTW identificatienummer (tax): BE09527862548
Ondernemingsnummer: 1232910156
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in GUIDO WELTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUIDO WELTENS
(Get full report from official database of BE for GUIDO WELTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUIDO WELTENS
Addition kinds of activities for GUIDO WELTENS

3537. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
357702. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
23990603. Netten, wassers en dyers | Nets, launderers and dyers
28340203. Procaine farmaceutische preparaten | Procaine pharmaceutical preparations
30829901. Staven, niet-ondersteunde kunststoffen | Rods, unsupported plastics
35420500. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
84129901. Historische samenleving | Historical society
86419905. Recreatievereniging | Recreation association
91990103. Aankoopkantoor, overheid | Purchasing agency, government

Werken bij GUIDO WELTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUIDO WELTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUIDO WELTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUIDO WELTENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek bediende (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

 • Poetshulp (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

 • POETSHULP (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: STEAM & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

 • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

 • Orderpicker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

 • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

 • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

 • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

  Type: Vaste Job

  JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

 • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: BONACHE

  Type: Vaste Job

  Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

 • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

 • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van GUIDO WELTENS in sociale netwerken
Look for responds of GUIDO WELTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUIDO WELTENS. Laat een reactie achter voor GUIDO WELTENS. GUIDO WELTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUIDO WELTENS. Leave a respond for GUIDO WELTENS. GUIDO WELTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUIDO WELTENS op de google maps. Adres en contacten GUIDO WELTENS
Location of GUIDO WELTENS on the google maps. Address and contacts of GUIDO WELTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GUIDO WELTENS GUIDO WELTENS: LAMBORGHINI BRUSSELS | BERTHE NEVEN | COLORCENTER SA | VANDACOL | ELVIRE HORVATH

Other related companies as GUIDO WELTENS: LAMBORGHINI BRUSSELS | BERTHE NEVEN | COLORCENTER SA | VANDACOL | ELVIRE HORVATH

GUIDO WELTENS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUIDO WELTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09527862548. Het bedrijf GUIDO WELTENS bevindt zich op het adres: HERENTHOEK 6; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in GUIDO WELTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUIDO WELTENS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUIDO WELTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUIDO WELTENS, openstaande posities, locatie van GUIDO WELTENS op de kaart.

GUIDO WELTENS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUIDO WELTENS, company assigned to the tax number BE09527862548. The company GUIDO WELTENS is located at the address: HERENTHOEK 6; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in GUIDO WELTENS were not found.
The main activity of GUIDO WELTENS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GUIDO WELTENS is not available. You also can look at reviews of GUIDO WELTENS, open positions, location of GUIDO WELTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUIDO WELTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUIDO WELTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUIDO WELTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUIDO WELTENS, employees, financial statistics.