GEERKENS-MEUS & ZOON

Contactgegevens GEERKENS-MEUS & ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEERKENS-MEUS & ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEERKENS-MEUS & ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TULPENSTRAAT 84; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 89382023 (+32-89382023) 89382023 (+32-89382023)

Fax (fax): +32 (11) 457-27-46 +32 (11) 457-27-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEERKENS-MEUS & ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEERKENS-MEUS & ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEERKENS-MEUS & ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEERKENS-MEUS & ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEERKENS-MEUS & ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEERKENS-MEUS & ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEERKENS-MEUS & ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEERKENS-MEUS & ZOON
Products information GEERKENS-MEUS & ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE07641784667
Ondernemingsnummer: 5293731689
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 775,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GEERKENS-MEUS & ZOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEERKENS-MEUS & ZOON
(Get full report from official database of BE for GEERKENS-MEUS & ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEERKENS-MEUS & ZOON
Addition kinds of activities for GEERKENS-MEUS & ZOON

242699. Hardhoutdimensie en vloermolen, nec | Hardwood dimension and flooring mills, nec
308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
509399. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
782200. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
17619903. Plaatwerk, nec | Sheet metal work, nec
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
36440203. Terminal boards | Terminal boards
57139902. Vloertegel | Floor tile
80110514. Orthopedische arts | Orthopedic physician

Werken bij GEERKENS-MEUS & ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEERKENS-MEUS & ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEERKENS-MEUS & ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEERKENS-MEUS & ZOON. Looking for open vacancies in other companies

 • Dispatcher (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

 • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

 • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

 • Productie operator M/V (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

  Regio: DURAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

 • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: LEKIME

  Type: Vaste Job

  Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

 • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: KONECRANES NV

  Type: Vaste Job

  Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

 • projectleider (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

 • Transportmanager (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: REVADA

  Type: Vaste Job

  TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

 • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

 • Testleiders (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Pearson Benelux

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van GEERKENS-MEUS & ZOON in sociale netwerken
Look for responds of GEERKENS-MEUS & ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEERKENS-MEUS & ZOON. Laat een reactie achter voor GEERKENS-MEUS & ZOON. GEERKENS-MEUS & ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEERKENS-MEUS & ZOON. Leave a respond for GEERKENS-MEUS & ZOON. GEERKENS-MEUS & ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEERKENS-MEUS & ZOON op de google maps. Adres en contacten GEERKENS-MEUS & ZOON
Location of GEERKENS-MEUS & ZOON on the google maps. Address and contacts of GEERKENS-MEUS & ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come GEERKENS-MEUS & ZOON GEERKENS-MEUS & ZOON: GEERT PATTYN | Berthet J-P | CLAESSENS J. | Bietlot S | BEROL NOBEL

Other related companies as GEERKENS-MEUS & ZOON: GEERT PATTYN | Berthet J-P | CLAESSENS J. | Bietlot S | BEROL NOBEL

GEERKENS-MEUS & ZOON is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEERKENS-MEUS & ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07641784667. Het bedrijf GEERKENS-MEUS & ZOON bevindt zich op het adres: TULPENSTRAAT 84; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 775,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in GEERKENS-MEUS & ZOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEERKENS-MEUS & ZOON is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEERKENS-MEUS & ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEERKENS-MEUS & ZOON, openstaande posities, locatie van GEERKENS-MEUS & ZOON op de kaart.

GEERKENS-MEUS & ZOON is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEERKENS-MEUS & ZOON, company assigned to the tax number BE07641784667. The company GEERKENS-MEUS & ZOON is located at the address: TULPENSTRAAT 84; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 775,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in GEERKENS-MEUS & ZOON were not found.
The main activity of GEERKENS-MEUS & ZOON is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GEERKENS-MEUS & ZOON is not available. You also can look at reviews of GEERKENS-MEUS & ZOON, open positions, location of GEERKENS-MEUS & ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEERKENS-MEUS & ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEERKENS-MEUS & ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEERKENS-MEUS & ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEERKENS-MEUS & ZOON, employees, financial statistics.