GEBROEDERS VAN GAEVEREN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • GEBROEDERS VAN GAEVEREN
Private companiesDepository Institutions • GEBROEDERS VAN GAEVEREN

Contactgegevens GEBROEDERS VAN GAEVEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEBROEDERS VAN GAEVEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEBROEDERS VAN GAEVEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-ANNA 12A; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52477259 (+32-52477259) 52477259 (+32-52477259)

Fax (fax): +32 (50) 741-90-94 +32 (50) 741-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEBROEDERS VAN GAEVEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEBROEDERS VAN GAEVEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEBROEDERS VAN GAEVEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEBROEDERS VAN GAEVEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEBROEDERS VAN GAEVEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEBROEDERS VAN GAEVEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEBROEDERS VAN GAEVEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEBROEDERS VAN GAEVEREN
Products information GEBROEDERS VAN GAEVEREN

BTW identificatienummer (tax): BE04291229248
Ondernemingsnummer: 3473571777
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in GEBROEDERS VAN GAEVEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEBROEDERS VAN GAEVEREN
(Get full report from official database of BE for GEBROEDERS VAN GAEVEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEBROEDERS VAN GAEVEREN
Addition kinds of activities for GEBROEDERS VAN GAEVEREN

514904. Pasta en rijst | Pasta and rice
542102. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
28191101. Ammoniumchloride, hydroxide en molybdaat | Ammonium chloride, hydroxide, and molybdate
34449902. Betonvormen, plaatwerk | Concrete forms, sheet metal
39140109. Zilverwerk, sterling zilver | Silverware, sterling silver
50510211. Ijzer of staal halffabrikaten | Iron or steel semifinished products
50750205. thermostaten | Thermostats
92210101. Bureau van strafrechtelijk onderzoek, regering | Bureau of criminal investigation, government

Werken bij GEBROEDERS VAN GAEVEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEBROEDERS VAN GAEVEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEBROEDERS VAN GAEVEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEBROEDERS VAN GAEVEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

 • Tijdelijke IT-medewerker (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Etterbeek zoeken wij 11 tijdelijke IT-medewerkers! Opdracht van 15/10/2018 tem 25/01/2019 Taken? - Eerstelijnshulp : Je kan de mensen uitleg geven en de werknemers verder helpen met vragen - Rapporten opmaken

 • Loodgieter (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

 • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

 • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

 • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

 • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

 • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

 • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: TECHNICAS

  Type: Vaste Job

  TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

 • Schrijnwerker/Interieurbouwer (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: WILLEKENS TIJL

  Type: Vaste Job

  Wegens snelle groei zoeken wij een schrijnwerker/interieurbouwer (M/V) die het team komt versterken voor het plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk. Je vervaardigt en plaatst keukens en inbouwkasten met behulp van de modernste machines. Je maakt en plaatst houten interieurelementen in een gebouw. Je doet o.a. het afkasten van ramen en deuren. Je plaatst binnendeuren en omlijstingen. Je werkt met hout en plaatmaterialen op basis van hout. Je werkt in een atelier met moderne machines en op werven voor nieuwbouw en renovatie. Je werkt meestal in een ploeg. Soms maak je verre verplaatsingen naar de werf. Je past de milieu- en veiligheidsregels strikt toe. Je werkuren zijn regelmatig, maar kunnen variëren naargelang de opdracht.

 • HR Officer (m/v) (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: JET IMPORT

  Type: Vaste Job

  Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

 • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van GEBROEDERS VAN GAEVEREN in sociale netwerken
Look for responds of GEBROEDERS VAN GAEVEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEBROEDERS VAN GAEVEREN. Laat een reactie achter voor GEBROEDERS VAN GAEVEREN. GEBROEDERS VAN GAEVEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEBROEDERS VAN GAEVEREN. Leave a respond for GEBROEDERS VAN GAEVEREN. GEBROEDERS VAN GAEVEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEBROEDERS VAN GAEVEREN op de google maps. Adres en contacten GEBROEDERS VAN GAEVEREN
Location of GEBROEDERS VAN GAEVEREN on the google maps. Address and contacts of GEBROEDERS VAN GAEVEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come GEBROEDERS VAN GAEVEREN GEBROEDERS VAN GAEVEREN: DE OUDE GODT | RAPHAEL THOMAERE | Marcelis A | E.P.S.E.S.C.F. | B. VEECKMANS

Other related companies as GEBROEDERS VAN GAEVEREN: DE OUDE GODT | RAPHAEL THOMAERE | Marcelis A | E.P.S.E.S.C.F. | B. VEECKMANS

GEBROEDERS VAN GAEVEREN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEBROEDERS VAN GAEVEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04291229248. Het bedrijf GEBROEDERS VAN GAEVEREN bevindt zich op het adres: SINT-ANNA 12A; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in GEBROEDERS VAN GAEVEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEBROEDERS VAN GAEVEREN is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEBROEDERS VAN GAEVEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEBROEDERS VAN GAEVEREN, openstaande posities, locatie van GEBROEDERS VAN GAEVEREN op de kaart.

GEBROEDERS VAN GAEVEREN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEBROEDERS VAN GAEVEREN, company assigned to the tax number BE04291229248. The company GEBROEDERS VAN GAEVEREN is located at the address: SINT-ANNA 12A; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in GEBROEDERS VAN GAEVEREN were not found.
The main activity of GEBROEDERS VAN GAEVEREN is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GEBROEDERS VAN GAEVEREN is not available. You also can look at reviews of GEBROEDERS VAN GAEVEREN, open positions, location of GEBROEDERS VAN GAEVEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEBROEDERS VAN GAEVEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEBROEDERS VAN GAEVEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEBROEDERS VAN GAEVEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEBROEDERS VAN GAEVEREN, employees, financial statistics.