DE OUDE GODT

Contactgegevens DE OUDE GODT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE OUDE GODT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE OUDE GODT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST.ELOOIS-WINKELSESTRAAT 117; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51225540 (+32-51225540) 51225540 (+32-51225540)

Fax (fax): +32 (57) 823-76-27 +32 (57) 823-76-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE OUDE GODT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE OUDE GODT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE OUDE GODT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE OUDE GODT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE OUDE GODT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE OUDE GODT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE OUDE GODT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE OUDE GODT
Products information DE OUDE GODT

BTW identificatienummer (tax): BE05581848144
Ondernemingsnummer: 8458892822
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Cuisine: Belge,Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: ACTIVIT?S R?CR?ATIVES DIVERSES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE OUDE GODT
(Get full report from official database of BE for DE OUDE GODT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE OUDE GODT
Addition kinds of activities for DE OUDE GODT

346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
651900. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
10210100. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
39310200. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
45229902. Lucht taxi's | Air taxis
47310103. Customhouse makelaars | Customhouse brokers
50849905. Hydraulische systemen apparatuur en benodigdheden | Hydraulic systems equipment and supplies
65199904. Sub-verhuurders van onroerend goed | Sub-lessors of real estate

Werken bij DE OUDE GODT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE OUDE GODT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE OUDE GODT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE OUDE GODT. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Medewerker beenhouwerij FT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In onze supermarkt staat de slagerij met eigen atelier centraal. Alles wordt ter plaatse vers bereid en om ons team hierin te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker. Elke ochtend maak je samen met de beenhouwer de toonbank terug verkoopsklaar. Alles wordt uit de toonbank gehaald en terug aangevuld. Dit van 6u30 - 7u30 ; daarna sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten gehakten en preparés. Eenmaal de winkel open is, maken we in team de verschillende specialiteiten klaar. Diverse soorten hamburgers en panklare producten, brochetten, gyrossen, ... Jouw taak bestaat ook uit het maken van de worsten. Gewonen worsten, chipolata's , merguezen...Mits het aangeleerd worden van deze handeling uiteraard. Tussendoor sta je mee in voor het constant aanvullen van de toonbank en mocht het nodig zijn kun je ook enkele klanten helpen bedienen

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

  • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • Freelance Financial Controller (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opstellen en opvolgen van budgetten  Analyseren van de P&L en eventueel bijsturen  Meewerken aan bepaalde projecten binnen het bedrijf en binnen de afdeling, door het aanleveren van financiële gegevens en analyses Analyseren & controleren van financiële gegevens: Verifiëren van consistenties tussen actuals, budget en forecast Boeken van de maandelijkse afsluitingen Controleren van bepaalde domeinen van de boekhouding op consistentie Analyseren van de provisies, opmaken van kostprijsmodel voor verschillende activiteiten Profitability analyse van de segmenten, klanten en producten.

Zoek naar antwoorden van DE OUDE GODT in sociale netwerken
Look for responds of DE OUDE GODT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE OUDE GODT. Laat een reactie achter voor DE OUDE GODT. DE OUDE GODT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE OUDE GODT. Leave a respond for DE OUDE GODT. DE OUDE GODT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE OUDE GODT op de google maps. Adres en contacten DE OUDE GODT
Location of DE OUDE GODT on the google maps. Address and contacts of DE OUDE GODT

Andere gerelateerde bedrijven als come DE OUDE GODT DE OUDE GODT: Amico Salvatore | BAKKERIJ DE WULF | CENTRE DE PLANNING FAMILIAL AIMER A LOUVAIN-LA-NEUVE | DIDIER HOUTTEMAN | ALPHA-SAUNA

Other related companies as DE OUDE GODT: Amico Salvatore | BAKKERIJ DE WULF | CENTRE DE PLANNING FAMILIAL AIMER A LOUVAIN-LA-NEUVE | DIDIER HOUTTEMAN | ALPHA-SAUNA

DE OUDE GODT is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE OUDE GODT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05581848144. Het bedrijf DE OUDE GODT bevindt zich op het adres: ST.ELOOIS-WINKELSESTRAAT 117; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: ACTIVIT?S R?CR?ATIVES DIVERSES. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air..
De hoofdactiviteit van DE OUDE GODT is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE OUDE GODT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE OUDE GODT, openstaande posities, locatie van DE OUDE GODT op de kaart.

DE OUDE GODT is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE OUDE GODT, company assigned to the tax number BE05581848144. The company DE OUDE GODT is located at the address: ST.ELOOIS-WINKELSESTRAAT 117; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: ACTIVIT?S R?CR?ATIVES DIVERSES. List of products are Type de Cuisine: Belge,Bars & Brasseries. Aménagements & Services: Terrasse.. Types d'Activités: Plaines de Jeu en Plein Air..
The main activity of DE OUDE GODT is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE OUDE GODT is not available. You also can look at reviews of DE OUDE GODT, open positions, location of DE OUDE GODT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE OUDE GODT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE OUDE GODT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE OUDE GODT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE OUDE GODT, employees, financial statistics.