EECKHAUT BERNARD NV

Contactgegevens EECKHAUT BERNARD NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EECKHAUT BERNARD NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EECKHAUT BERNARD NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHAATSPUTTE 6; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55388957 (+32-55388957) 55388957 (+32-55388957)

Fax (fax): +32 (4) 381-98-60 +32 (4) 381-98-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EECKHAUT BERNARD NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EECKHAUT BERNARD NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EECKHAUT BERNARD NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EECKHAUT BERNARD NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EECKHAUT BERNARD NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EECKHAUT BERNARD NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EECKHAUT BERNARD NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EECKHAUT BERNARD NV
Products information EECKHAUT BERNARD NV

BTW identificatienummer (tax): BE09580596923
Ondernemingsnummer: 2059082031
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 386,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in EECKHAUT BERNARD NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EECKHAUT BERNARD NV
(Get full report from official database of BE for EECKHAUT BERNARD NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EECKHAUT BERNARD NV
Addition kinds of activities for EECKHAUT BERNARD NV

594106. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
22820100. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
32720103. Septische tanks, beton | Septic tanks, concrete
38260107. fotometers | Photometers
38430108. Tandmotoren | Dental engines
50830100. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
54619902. Brood | Bread
57319909. Televisietoestellen | Television sets

Werken bij EECKHAUT BERNARD NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EECKHAUT BERNARD NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EECKHAUT BERNARD NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EECKHAUT BERNARD NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

 • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

 • Teamleader assistant - Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als assistent teamleader is je takenpakket opgesteld uit volgende taken: in ontvangst nemen van goederen containers laden en lossen inkomende goederen inspecteren orderpicking van bestellingen productieplanning helpen opstellen personeelsplanning opmaken kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften implementeren productierapporten opmaken en controleren

 • Picker/Packer (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kallo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

  Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

  Bedrijf: BALTA GROUP

  Type: Studentenjob

  Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

 • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

  Type: Vaste Job

  Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

 • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

 • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Vaste Job

  Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

 • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: G.L.S.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

 • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Bakkerij Stefaan

  Type: Flexijob

  Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

Zoek naar antwoorden van EECKHAUT BERNARD NV in sociale netwerken
Look for responds of EECKHAUT BERNARD NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EECKHAUT BERNARD NV. Laat een reactie achter voor EECKHAUT BERNARD NV. EECKHAUT BERNARD NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EECKHAUT BERNARD NV. Leave a respond for EECKHAUT BERNARD NV. EECKHAUT BERNARD NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EECKHAUT BERNARD NV op de google maps. Adres en contacten EECKHAUT BERNARD NV
Location of EECKHAUT BERNARD NV on the google maps. Address and contacts of EECKHAUT BERNARD NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EECKHAUT BERNARD NV EECKHAUT BERNARD NV: CONTAINERPARK OVERIJSE | SPORTS RIVE DROITE | CONCEPT SYSTEMS SA | COIFFURE INGRID | De Smedt H

Other related companies as EECKHAUT BERNARD NV: CONTAINERPARK OVERIJSE | SPORTS RIVE DROITE | CONCEPT SYSTEMS SA | COIFFURE INGRID | De Smedt H

EECKHAUT BERNARD NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EECKHAUT BERNARD NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09580596923. Het bedrijf EECKHAUT BERNARD NV bevindt zich op het adres: SCHAATSPUTTE 6; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 386,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in EECKHAUT BERNARD NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EECKHAUT BERNARD NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EECKHAUT BERNARD NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EECKHAUT BERNARD NV, openstaande posities, locatie van EECKHAUT BERNARD NV op de kaart.

EECKHAUT BERNARD NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is EECKHAUT BERNARD NV, company assigned to the tax number BE09580596923. The company EECKHAUT BERNARD NV is located at the address: SCHAATSPUTTE 6; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 386,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in EECKHAUT BERNARD NV were not found.
The main activity of EECKHAUT BERNARD NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EECKHAUT BERNARD NV is not available. You also can look at reviews of EECKHAUT BERNARD NV, open positions, location of EECKHAUT BERNARD NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EECKHAUT BERNARD NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EECKHAUT BERNARD NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EECKHAUT BERNARD NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EECKHAUT BERNARD NV, employees, financial statistics.