DILISSEN WEGENBOUW

Contactgegevens DILISSEN WEGENBOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DILISSEN WEGENBOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

DILISSEN WEGENBOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTMOLENSTRAAT 61; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11642099 (+32-11642099) 11642099 (+32-11642099)

Fax (fax): +32 (2) 105-77-15 +32 (2) 105-77-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DILISSEN WEGENBOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DILISSEN WEGENBOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DILISSEN WEGENBOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DILISSEN WEGENBOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DILISSEN WEGENBOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DILISSEN WEGENBOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DILISSEN WEGENBOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DILISSEN WEGENBOUW
Products information DILISSEN WEGENBOUW

BTW identificatienummer (tax): BE07765655517
Ondernemingsnummer: 8875000000
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DILISSEN WEGENBOUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DILISSEN WEGENBOUW
(Get full report from official database of BE for DILISSEN WEGENBOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor DILISSEN WEGENBOUW
Addition kinds of activities for DILISSEN WEGENBOUW

396100. Kostuum juwelen | Costume jewelry
599200. Bloemisten | Florists
30839900. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
30890314. Versterkende gaas, kunststof | Reinforcing mesh, plastics
38290201. Actinometers, meteorologische | Actinometers, meteorological
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand
63110101. Coöperatieve levensverzekeringsorganisaties | Cooperative life insurance organizations
72120200. Garment pressen | Garment pressing
72190100. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair

Werken bij DILISSEN WEGENBOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DILISSEN WEGENBOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DILISSEN WEGENBOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DILISSEN WEGENBOUW. Looking for open vacancies in other companies

 • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

 • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

 • Magazijnier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

 • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Jobstudent weekend (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

 • STUDENTEN WEEKENDWERK (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN LOVENDEGEM

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, cafetaria, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! http://www.facebook.com/intratuin.lovendegem/

 • HR BUSINESS PARTNER (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in de regio Evergem zijn we op zoek naar een HR Business Partner. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de arbeidsrelaties. Je draagt de verantwoordelijkheid in de productie omgeving. Je ondersteunt de leidinggevenden bij de implementatie van KPI\\\'s. Je bent actief betrokken bij het recruterings - en selectiegebeuren. Daarnaast bent je een aanspreekpunt en inspirerende partner bij veranderingsprocessen. Je coacht de leidinggevenden bij de implementatie van de bedrijfswaarden in hun teams en bij de identificatie van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun teamleden. Je werkt actief mee aan de analyse van vragen. Je rapporteert op overzichtelijke wijze, stelt verbeteringsacties voor en implementeert ze na goedkeuring.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Homeopaat/Homeopate (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ViZiT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor het bieden van homeopathische/medische behandelingen. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

 • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

 • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DELHAIZE

  Type: Flexijob

  Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

Zoek naar antwoorden van DILISSEN WEGENBOUW in sociale netwerken
Look for responds of DILISSEN WEGENBOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor DILISSEN WEGENBOUW. Laat een reactie achter voor DILISSEN WEGENBOUW. DILISSEN WEGENBOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DILISSEN WEGENBOUW. Leave a respond for DILISSEN WEGENBOUW. DILISSEN WEGENBOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DILISSEN WEGENBOUW op de google maps. Adres en contacten DILISSEN WEGENBOUW
Location of DILISSEN WEGENBOUW on the google maps. Address and contacts of DILISSEN WEGENBOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come DILISSEN WEGENBOUW DILISSEN WEGENBOUW: BARVAN | INTERFENSTER | Niki | MAZDA RECUP/ VAN HAELST-REMYSEN | CENTRE P.M.S.

Other related companies as DILISSEN WEGENBOUW: BARVAN | INTERFENSTER | Niki | MAZDA RECUP/ VAN HAELST-REMYSEN | CENTRE P.M.S.

DILISSEN WEGENBOUW is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DILISSEN WEGENBOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07765655517. Het bedrijf DILISSEN WEGENBOUW bevindt zich op het adres: HOUTMOLENSTRAAT 61; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in DILISSEN WEGENBOUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DILISSEN WEGENBOUW is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DILISSEN WEGENBOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DILISSEN WEGENBOUW, openstaande posities, locatie van DILISSEN WEGENBOUW op de kaart.

DILISSEN WEGENBOUW is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DILISSEN WEGENBOUW, company assigned to the tax number BE07765655517. The company DILISSEN WEGENBOUW is located at the address: HOUTMOLENSTRAAT 61; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in DILISSEN WEGENBOUW were not found.
The main activity of DILISSEN WEGENBOUW is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DILISSEN WEGENBOUW is not available. You also can look at reviews of DILISSEN WEGENBOUW, open positions, location of DILISSEN WEGENBOUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DILISSEN WEGENBOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DILISSEN WEGENBOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DILISSEN WEGENBOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DILISSEN WEGENBOUW, employees, financial statistics.