BOUDEWIJN DE SCHEPPER

Contactgegevens BOUDEWIJN DE SCHEPPER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUDEWIJN DE SCHEPPER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUDEWIJN DE SCHEPPER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEKELKEN 18; 9991; ADEGEM, België

Telefoon (phone): 50711616 (+32-50711616) 50711616 (+32-50711616)

Fax (fax): +32 (84) 167-28-67 +32 (84) 167-28-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUDEWIJN DE SCHEPPER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUDEWIJN DE SCHEPPER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUDEWIJN DE SCHEPPER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUDEWIJN DE SCHEPPER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUDEWIJN DE SCHEPPER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUDEWIJN DE SCHEPPER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUDEWIJN DE SCHEPPER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUDEWIJN DE SCHEPPER
Products information BOUDEWIJN DE SCHEPPER

BTW identificatienummer (tax): BE06805175781
Ondernemingsnummer: 8405609130
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in BOUDEWIJN DE SCHEPPER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUDEWIJN DE SCHEPPER
(Get full report from official database of BE for BOUDEWIJN DE SCHEPPER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUDEWIJN DE SCHEPPER
Addition kinds of activities for BOUDEWIJN DE SCHEPPER

7841. Videobandverhuur | Video tape rental
249999. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
267502. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
382303. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
443200. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
22419901. Koorden, stof | Cords, fabric
38240104. Integratie van meters, niet-elektrisch | Integrating meters, nonelectric
38430106. Snijinstrumenten, tandheelkunde | Cutting instruments, dental
51220103. parfums | Perfumes

Werken bij BOUDEWIJN DE SCHEPPER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUDEWIJN DE SCHEPPER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUDEWIJN DE SCHEPPER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUDEWIJN DE SCHEPPER. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

 • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • CHAUFFEUR AFLEVERAAR (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BROOD- EN BANKETBAKKERIJ NULENS

  Type: Studentenjob

  Je zorgt voor de bevoorrading van onze winkels in Zutendaal, Veldwezelt en Rekem

 • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

 • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: LIMELCO

  Type: Vaste Job

  Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

 • Project Engineer (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

 • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

 • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van BOUDEWIJN DE SCHEPPER in sociale netwerken
Look for responds of BOUDEWIJN DE SCHEPPER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUDEWIJN DE SCHEPPER. Laat een reactie achter voor BOUDEWIJN DE SCHEPPER. BOUDEWIJN DE SCHEPPER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUDEWIJN DE SCHEPPER. Leave a respond for BOUDEWIJN DE SCHEPPER. BOUDEWIJN DE SCHEPPER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUDEWIJN DE SCHEPPER op de google maps. Adres en contacten BOUDEWIJN DE SCHEPPER
Location of BOUDEWIJN DE SCHEPPER on the google maps. Address and contacts of BOUDEWIJN DE SCHEPPER

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUDEWIJN DE SCHEPPER BOUDEWIJN DE SCHEPPER: Geczy Christiane | REMI CRAEYE | TORDOIR ENGINEERING | IVAN CLITESSE | DE POST

Other related companies as BOUDEWIJN DE SCHEPPER: Geczy Christiane | REMI CRAEYE | TORDOIR ENGINEERING | IVAN CLITESSE | DE POST

BOUDEWIJN DE SCHEPPER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUDEWIJN DE SCHEPPER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06805175781. Het bedrijf BOUDEWIJN DE SCHEPPER bevindt zich op het adres: BROEKELKEN 18; 9991; ADEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in BOUDEWIJN DE SCHEPPER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUDEWIJN DE SCHEPPER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUDEWIJN DE SCHEPPER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUDEWIJN DE SCHEPPER, openstaande posities, locatie van BOUDEWIJN DE SCHEPPER op de kaart.

BOUDEWIJN DE SCHEPPER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUDEWIJN DE SCHEPPER, company assigned to the tax number BE06805175781. The company BOUDEWIJN DE SCHEPPER is located at the address: BROEKELKEN 18; 9991; ADEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in BOUDEWIJN DE SCHEPPER were not found.
The main activity of BOUDEWIJN DE SCHEPPER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUDEWIJN DE SCHEPPER is not available. You also can look at reviews of BOUDEWIJN DE SCHEPPER, open positions, location of BOUDEWIJN DE SCHEPPER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUDEWIJN DE SCHEPPER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUDEWIJN DE SCHEPPER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUDEWIJN DE SCHEPPER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUDEWIJN DE SCHEPPER, employees, financial statistics.