BALDEWIJNS & CO

Contactgegevens BALDEWIJNS & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALDEWIJNS & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALDEWIJNS & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHABBESTRAAT 32; 3511; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11254221 (+32-11254221) 11254221 (+32-11254221)

Fax (fax): +32 (11) 439-11-93 +32 (11) 439-11-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALDEWIJNS & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALDEWIJNS & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALDEWIJNS & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALDEWIJNS & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALDEWIJNS & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALDEWIJNS & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALDEWIJNS & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALDEWIJNS & CO
Products information BALDEWIJNS & CO

BTW identificatienummer (tax): BE03298889160
Ondernemingsnummer: 9067535400
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BALDEWIJNS & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALDEWIJNS & CO
(Get full report from official database of BE for BALDEWIJNS & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALDEWIJNS & CO
Addition kinds of activities for BALDEWIJNS & CO

171104. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
721599. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
08510102. Herbebossing | Reforestation services
22530200. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
30899925. Werkhandschoenen, kunststoffen | Work gloves, plastics
32920205. Siding, asbestcement | Siding, asbestos cement
38410503. Botplaten en schroeven | Bone plates and screws
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children

Werken bij BALDEWIJNS & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALDEWIJNS & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALDEWIJNS & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALDEWIJNS & CO. Looking for open vacancies in other companies

 • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Covestro NV

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

 • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

 • HSEQ Medewerker in Kallo (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote logistieke speler in de Waaslandhaven en Antwerpse haven, zijn we op zoek naar een administratief medewerker die het HSEQ team zal ondersteunen. Jouw taken: Voornamelijk gegevens inputten in het daarvoor bevoegd systeem (registratie en opvolging personeel, gegevens medische keuring, opleidingen registreren, etc.) Nieuw personeel verwelkomen en een introductie geven d.m.v. een presentatie inzake veiligheid en kwaliteit. Schadegevallen op de terminal registreren

 • Ploegbaas (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

 • Huishoudhulp te Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: MAHIEU NV

  Type: Vaste Job

  Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

 • Expediteur voor automotive sector (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een modern bedrijf in de automotive, ben ik momenteel op zoek naar Expediteur.  Samen met je collega zal je als Expediteur dagelijks instaan voor volgende taken: plannen van onderhoudswerken en reparaties van voertuigen werkorders opmaken (o.a. vermelden van schades) en communiceren aan de werkplaats aanspreekpunt vormen voor de klanten tijdsregistratie bijhouden van monteurs ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

 • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Werfreserve

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van BALDEWIJNS & CO in sociale netwerken
Look for responds of BALDEWIJNS & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALDEWIJNS & CO. Laat een reactie achter voor BALDEWIJNS & CO. BALDEWIJNS & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALDEWIJNS & CO. Leave a respond for BALDEWIJNS & CO. BALDEWIJNS & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALDEWIJNS & CO op de google maps. Adres en contacten BALDEWIJNS & CO
Location of BALDEWIJNS & CO on the google maps. Address and contacts of BALDEWIJNS & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come BALDEWIJNS & CO BALDEWIJNS & CO: Verhaeghe | Boccart C | OMER VEYS | ECOLE FOND. COMMUNALE | Etienne

Other related companies as BALDEWIJNS & CO: Verhaeghe | Boccart C | OMER VEYS | ECOLE FOND. COMMUNALE | Etienne

BALDEWIJNS & CO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALDEWIJNS & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298889160. Het bedrijf BALDEWIJNS & CO bevindt zich op het adres: SCHABBESTRAAT 32; 3511; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in BALDEWIJNS & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALDEWIJNS & CO is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALDEWIJNS & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALDEWIJNS & CO, openstaande posities, locatie van BALDEWIJNS & CO op de kaart.

BALDEWIJNS & CO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALDEWIJNS & CO, company assigned to the tax number BE03298889160. The company BALDEWIJNS & CO is located at the address: SCHABBESTRAAT 32; 3511; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in BALDEWIJNS & CO were not found.
The main activity of BALDEWIJNS & CO is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BALDEWIJNS & CO is not available. You also can look at reviews of BALDEWIJNS & CO, open positions, location of BALDEWIJNS & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALDEWIJNS & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALDEWIJNS & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALDEWIJNS & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALDEWIJNS & CO, employees, financial statistics.