JACQUES DEKENS

Contactgegevens JACQUES DEKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES DEKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES DEKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 25; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55311174 (+32-55311174) 55311174 (+32-55311174)

Fax (fax): +32 (13) 809-19-26 +32 (13) 809-19-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES DEKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES DEKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES DEKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES DEKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES DEKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES DEKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES DEKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES DEKENS
Products information JACQUES DEKENS

BTW identificatienummer (tax): BE02072265625
Ondernemingsnummer: 8506683349
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JACQUES DEKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES DEKENS
(Get full report from official database of BE for JACQUES DEKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES DEKENS
Addition kinds of activities for JACQUES DEKENS

0115. Maïs | Corn
152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
596200. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
26550303. Tubes, mailing: gemaakt van gekochte papiervezel | Tubes, mailing: made from purchased paper fiber
35539900. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
38410404. Klemmen, chirurgisch | Clamps, surgical
73839901. Nieuws correspondenten, onafhankelijk | News correspondents, independent
87110403. Verwarming en ventilatietechniek | Heating and ventilation engineering

Werken bij JACQUES DEKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES DEKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES DEKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES DEKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor  een textielbedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster met ervaring

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • Monteur regio Limburg (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur regio Limburg draag je mede zorg om onze machines in de regio in een optimale technische en optische staat te houden voor onze klanten. Je wordt breed ingezet voor monteurswerkzaamheden aan al onze verhuurartikelen. Je gaat met depots samenwerken om de verhuurvloot in een optimale conditie te houden tevens behoren storingen op verplaatsing bij de klant tot je werkzaamheden. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een goed uitgeruste servicewagen een Ipad en een telefoon.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

    Type: Vaste Job

    Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

  • Logopedist(e) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ALFAMED

    Type: Zelfstandige activiteit

    de KINDERPOLI is een multidisciplaire kinderpraktijk. We zoeken een dynamische logopedist(e) met focus op taal- en leerproblemen alsook (taal)ontwikkelingsstoornissen.

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van JACQUES DEKENS in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES DEKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES DEKENS. Laat een reactie achter voor JACQUES DEKENS. JACQUES DEKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES DEKENS. Leave a respond for JACQUES DEKENS. JACQUES DEKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES DEKENS op de google maps. Adres en contacten JACQUES DEKENS
Location of JACQUES DEKENS on the google maps. Address and contacts of JACQUES DEKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES DEKENS JACQUES DEKENS: FLAVIBEL NV | Promat NV | Veerle | Basilavecchia B | J. KIRKPATRICK

Other related companies as JACQUES DEKENS: FLAVIBEL NV | Promat NV | Veerle | Basilavecchia B | J. KIRKPATRICK

JACQUES DEKENS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES DEKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02072265625. Het bedrijf JACQUES DEKENS bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 25; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JACQUES DEKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES DEKENS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES DEKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES DEKENS, openstaande posities, locatie van JACQUES DEKENS op de kaart.

JACQUES DEKENS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES DEKENS, company assigned to the tax number BE02072265625. The company JACQUES DEKENS is located at the address: KAPELLESTRAAT 25; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; HUISBRANDOLIE. Products created in JACQUES DEKENS were not found.
The main activity of JACQUES DEKENS is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES DEKENS is not available. You also can look at reviews of JACQUES DEKENS, open positions, location of JACQUES DEKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES DEKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES DEKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES DEKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES DEKENS, employees, financial statistics.