GEORGES KOENIG

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • GEORGES KOENIG
Private companiesMetal Mining • GEORGES KOENIG

Contactgegevens GEORGES KOENIG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGES KOENIG: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGES KOENIG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OURT 71; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY, België

Telefoon (phone): 61222791 (+32-61222791) 61222791 (+32-61222791)

Fax (fax): +32 (55) 549-19-72 +32 (55) 549-19-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGES KOENIG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGES KOENIG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGES KOENIG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGES KOENIG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGES KOENIG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGES KOENIG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGES KOENIG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGES KOENIG
Products information GEORGES KOENIG

BTW identificatienummer (tax): BE07473419189
Ondernemingsnummer: 2421630859
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in GEORGES KOENIG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGES KOENIG
(Get full report from official database of BE for GEORGES KOENIG)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGES KOENIG
Addition kinds of activities for GEORGES KOENIG

22111201. Boekdoek | Book cloth
39310508. marimba | Marimbas
48320205. Praten | Talk
51699903. Chemisch bulkstation en terminal | Chemical bulk station and terminal
83610202. Jeugdcorrectiehuis | Juvenile correctional home

Werken bij GEORGES KOENIG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGES KOENIG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGES KOENIG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGES KOENIG. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende in de Boekhouding - Humbeek (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief Bediende Boekhouding (m/v) voor een bedrijf gespecialiseerd in gaming computers. Het bedrijf is gevestigd in Humbeek. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Administratief Bediende Boekhouding zijn: Je controleert en verwerkt betalingen; Je volgt facturen van handelsgoederen op; Je vervult diverse administratieve taken zoals voorbereiding van de boekhouding, BTW-aangiftes enz.; Je beheert de agenda met betrekking tot sollicitaties, leveranciers en personeel; Je verzorgt de administratieve opvolging van het personeel. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Chauffeur Rijbewijs C/E (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V) je rijdt met een vrachtwagen met afvalwater je rijdt met een vrachtwagen met een citerne je rijdt niet met gevaarlijke producten 

 • Bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doorzettend bouwbedrijf van Let\\\'s Work regio Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bouwplaatsmachinist met rijbewijs CE. Je komt terecht in een bedrijf met poer. Samen met een ervaren team van werknemers zorgt de firma voor kwaliteitsvolle resultaten. Tot jouw takenpakket behoort : - Je voert de bouwmaterialen van het depot naar de werf. Dit met een trekker-oplegger of vrachtwagen met aanhangwagen. - Je vervoert ook bouwmaterialen en bouwmachines. Bv.: bekistingspanelen, stellingen, hoogwerkers, verreikers, graafmachines. - Je voert graafwerken uit op de werven voor funderingen en rioleringen. - Je werkt voornamelijk op de werven regio Oost- en West-Vlaanderen. Alsook Brussel, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Ben jij iemand die met de nodige motivatie naar het werk gaat en correct handelt? Wil jij iets betekenen voor deze firma en deel uitmaken van dit topteam? Dan ben jij de persoon die wij willen!

 • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

 • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

 • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

 • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

 • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

 • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Agilitas Genk

  Type: Studentenjob

  Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Julie's House

  Type: Flexijob

  Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van GEORGES KOENIG in sociale netwerken
Look for responds of GEORGES KOENIG in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGES KOENIG. Laat een reactie achter voor GEORGES KOENIG. GEORGES KOENIG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGES KOENIG. Leave a respond for GEORGES KOENIG. GEORGES KOENIG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGES KOENIG op de google maps. Adres en contacten GEORGES KOENIG
Location of GEORGES KOENIG on the google maps. Address and contacts of GEORGES KOENIG

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGES KOENIG GEORGES KOENIG: A. Art & Design Meester in Buitenverlichting,Sfeermaker met Binnenverlichting | F. SCHROEDER | LEEMANS M. & LEEMANS J. | Sec SA | Cardoen nv

Other related companies as GEORGES KOENIG: A. Art & Design Meester in Buitenverlichting,Sfeermaker met Binnenverlichting | F. SCHROEDER | LEEMANS M. & LEEMANS J. | Sec SA | Cardoen nv

GEORGES KOENIG is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGES KOENIG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473419189. Het bedrijf GEORGES KOENIG bevindt zich op het adres: OURT 71; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in GEORGES KOENIG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEORGES KOENIG is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGES KOENIG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGES KOENIG, openstaande posities, locatie van GEORGES KOENIG op de kaart.

GEORGES KOENIG is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGES KOENIG, company assigned to the tax number BE07473419189. The company GEORGES KOENIG is located at the address: OURT 71; 6800; LIBRAMONT-CHEVIGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; HUISBRANDOLIE. Products created in GEORGES KOENIG were not found.
The main activity of GEORGES KOENIG is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGES KOENIG is not available. You also can look at reviews of GEORGES KOENIG, open positions, location of GEORGES KOENIG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGES KOENIG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGES KOENIG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGES KOENIG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGES KOENIG, employees, financial statistics.