JACOBS MARC

Contactgegevens JACOBS MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACOBS MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACOBS MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEMELSHOEK 241; 2590; BERLAAR, België

Telefoon (phone): 34821555 (+32-34821555) 34821555 (+32-34821555)

Fax (fax): +32 (12) 509-34-46 +32 (12) 509-34-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACOBS MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACOBS MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACOBS MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACOBS MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACOBS MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACOBS MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACOBS MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACOBS MARC
Products information JACOBS MARC

BTW identificatienummer (tax): BE08845611572
Ondernemingsnummer: 9106811523
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in JACOBS MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Groententeelt; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACOBS MARC
(Get full report from official database of BE for JACOBS MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACOBS MARC
Addition kinds of activities for JACOBS MARC

16290102. Kanaalconstructie | Canal construction
23290101. Atletische kleding, behalve uniformen: mannen, jongeren en jongens | Athletic clothing, except uniforms: men's, youths' and boys'
23399901. Schorten, behalve rubber of plastic: vrouwen, misses ', juniors' | Aprons, except rubber or plastic: women's, misses', juniors'
28999903. Antiscalingverbindingen, boiler | Antiscaling compounds, boiler
31110700. Industriele lederen producten | Industrial leather products
34440000. Plaatwerk | Sheet metalwork
35539909. Planken, houtbewerkingsmachines | Planers, woodworking machines
50839901. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)

Werken bij JACOBS MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACOBS MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACOBS MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACOBS MARC. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

 • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

 • KRAANMACHINIST / SPOORARBEIDER (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent flexibel en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs C of CE. Ervaring met vrachtwagen met kraanarm is een pluspunt. Ervaring in rijden met kraan (opzetten kraan op oplegger) is een pluspunt. In het bezit van een VCA-attest is een pluspunt.

 • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

 • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

  Regio: BOEKHOUTE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

 • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

 • Jobstudent (weekend en/of verlofperiodes) verzorging (ZOUTLEEUW)

  Regio: ZOUTLEEUW

  Bedrijf: Anima Cura - WZC Philemon & Baucis

  Type: Studentenjob

  Voor het woonzorgcentrum Philemon en Baucis zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige / verpleegkundige (weekendwerk en/of vankantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde hotel en huishoudelijke taken zoals meehelpen bij het ochtendtoilet,voedselbedeling, orde van de eetzaal, bewoners begeleiden van leefzaal naar eetzaal, afwas en je werkt mee aan een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor de autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

 • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

  Type: Vaste Job

  Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

 • HANDLANGER (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

  Type: Vaste Job

  Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

Zoek naar antwoorden van JACOBS MARC in sociale netwerken
Look for responds of JACOBS MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACOBS MARC. Laat een reactie achter voor JACOBS MARC. JACOBS MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACOBS MARC. Leave a respond for JACOBS MARC. JACOBS MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACOBS MARC op de google maps. Adres en contacten JACOBS MARC
Location of JACOBS MARC on the google maps. Address and contacts of JACOBS MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come JACOBS MARC JACOBS MARC: COIFFURE VANDERROOST | CAMILLE BOURGUIGNON | ISABELLE (CALLENS J nv) | PHILIPPE DUBOIS | UNMS

Other related companies as JACOBS MARC: COIFFURE VANDERROOST | CAMILLE BOURGUIGNON | ISABELLE (CALLENS J nv) | PHILIPPE DUBOIS | UNMS

JACOBS MARC is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACOBS MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845611572. Het bedrijf JACOBS MARC bevindt zich op het adres: HEMELSHOEK 241; 2590; BERLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 801,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Groententeelt; Tuinen. Producten gemaakt in JACOBS MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACOBS MARC is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACOBS MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACOBS MARC, openstaande posities, locatie van JACOBS MARC op de kaart.

JACOBS MARC is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACOBS MARC, company assigned to the tax number BE08845611572. The company JACOBS MARC is located at the address: HEMELSHOEK 241; 2590; BERLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 801,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Groententeelt; Tuinen. Products created in JACOBS MARC were not found.
The main activity of JACOBS MARC is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JACOBS MARC is not available. You also can look at reviews of JACOBS MARC, open positions, location of JACOBS MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACOBS MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACOBS MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACOBS MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACOBS MARC, employees, financial statistics.