BRAEM - MARTENS & ZN

Contactgegevens BRAEM - MARTENS & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAEM - MARTENS & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAEM - MARTENS & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGE WILDE 5A; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37734661 (+32-37734661) 37734661 (+32-37734661)

Fax (fax): +32 (84) 633-85-45 +32 (84) 633-85-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAEM - MARTENS & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAEM - MARTENS & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAEM - MARTENS & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAEM - MARTENS & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAEM - MARTENS & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAEM - MARTENS & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAEM - MARTENS & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAEM - MARTENS & ZN
Products information BRAEM - MARTENS & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE07882385253
Ondernemingsnummer: 5125640869
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in BRAEM - MARTENS & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAEM - MARTENS & ZN
(Get full report from official database of BE for BRAEM - MARTENS & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAEM - MARTENS & ZN
Addition kinds of activities for BRAEM - MARTENS & ZN

508801. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
701102. Vakantie logeert | Vacation lodges
01759900. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
22589901. Kleuren en afwerken van kantartikelen en warp-breien | Dyeing and finishing lace goods and warp knit fabric
25110000. Houten huishoudelijke meubels | Wood household furniture
50120302. Stacaravans | Motor homes

Werken bij BRAEM - MARTENS & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAEM - MARTENS & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAEM - MARTENS & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAEM - MARTENS & ZN. Looking for open vacancies in other companies

 • TIG-lasser met Mechanische Kennis - regio Zwevezele (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gespecialiseerd in machinebouw voor de procesindustrie zijn we op zoek naar een TIG-Lasser.

 • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

 • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

  Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp regio Zwijndrecht - Melsele (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Zwijndrecht/Melsele is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

 • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

 • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

  Type: Studentenjob

  Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

 • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S BREDABAAN (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: MCDONALD'S

  Type: Studentenjob

  Heb je lesvrije dagen in de week of heb je tijd in de avond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende studentenjob? Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het bedienen van de klanten die via de drive-through het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden,...

 • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

 • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: WESTVLEES

  Type: Vaste Job

  Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

 • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

  Type: Vaste Job

  Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

 • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Rialto Recruitment

  Type: Vaste Job

  Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

Zoek naar antwoorden van BRAEM - MARTENS & ZN in sociale netwerken
Look for responds of BRAEM - MARTENS & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAEM - MARTENS & ZN. Laat een reactie achter voor BRAEM - MARTENS & ZN. BRAEM - MARTENS & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAEM - MARTENS & ZN. Leave a respond for BRAEM - MARTENS & ZN. BRAEM - MARTENS & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAEM - MARTENS & ZN op de google maps. Adres en contacten BRAEM - MARTENS & ZN
Location of BRAEM - MARTENS & ZN on the google maps. Address and contacts of BRAEM - MARTENS & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAEM - MARTENS & ZN BRAEM - MARTENS & ZN: WALTER DE BAETS | ASAHI | ROBERT NIVARLET | Montulet G | UMA

Other related companies as BRAEM - MARTENS & ZN: WALTER DE BAETS | ASAHI | ROBERT NIVARLET | Montulet G | UMA

BRAEM - MARTENS & ZN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAEM - MARTENS & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07882385253. Het bedrijf BRAEM - MARTENS & ZN bevindt zich op het adres: HOGE WILDE 5A; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Producten gemaakt in BRAEM - MARTENS & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRAEM - MARTENS & ZN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAEM - MARTENS & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAEM - MARTENS & ZN, openstaande posities, locatie van BRAEM - MARTENS & ZN op de kaart.

BRAEM - MARTENS & ZN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAEM - MARTENS & ZN, company assigned to the tax number BE07882385253. The company BRAEM - MARTENS & ZN is located at the address: HOGE WILDE 5A; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Products created in BRAEM - MARTENS & ZN were not found.
The main activity of BRAEM - MARTENS & ZN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAEM - MARTENS & ZN is not available. You also can look at reviews of BRAEM - MARTENS & ZN, open positions, location of BRAEM - MARTENS & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAEM - MARTENS & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAEM - MARTENS & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAEM - MARTENS & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAEM - MARTENS & ZN, employees, financial statistics.