VAN LATHEM-GALMART G.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VAN LATHEM-GALMART G.
Private companiesMetal Mining • VAN LATHEM-GALMART G.

Contactgegevens VAN LATHEM-GALMART G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LATHEM-GALMART G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LATHEM-GALMART G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GAASBEEKSESTEENWEG 67; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23564087 (+32-23564087) 23564087 (+32-23564087)

Fax (fax): +32 (9) 901-94-85 +32 (9) 901-94-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LATHEM-GALMART G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LATHEM-GALMART G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LATHEM-GALMART G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LATHEM-GALMART G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LATHEM-GALMART G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LATHEM-GALMART G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LATHEM-GALMART G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LATHEM-GALMART G.
Products information VAN LATHEM-GALMART G.

BTW identificatienummer (tax): BE04147857666
Ondernemingsnummer: 3758666992
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VAN LATHEM-GALMART G. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LATHEM-GALMART G.
(Get full report from official database of BE for VAN LATHEM-GALMART G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LATHEM-GALMART G.
Addition kinds of activities for VAN LATHEM-GALMART G.

15210101. Algemene renovatie, eengezinswoningen | General remodeling, single-family houses
32999903. Grind schilderij | Gravel painting
34529903. Machine toetsen | Machine keys
36610201. PBX-apparatuur, handmatig of automatisch | Pbx equipment, manual or automatic
37140303. Hoods, motorvoertuig | Hoods, motor vehicle
38120112. Schuif de hellingindicatoren | Glide slope indicators
76310200. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services

Werken bij VAN LATHEM-GALMART G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LATHEM-GALMART G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LATHEM-GALMART G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LATHEM-GALMART G.. Looking for open vacancies in other companies

 • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

 • Machinebediener / Ontbramer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bedienen werktuigmachines Ontbramen van de behuizingen voor de transmisies

 • Magazijnier bouw (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Magazijnier bouw m/v je taken : besturen van heftruck laden en lossen van bouwmaterialen materialen inpakken paletten triëren magazijn proper houden

 • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADO ICARUS

  Type: Studentenjob

  ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

 • Gepassioneerde Logistieke Medewerker (Jobstudent) (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Je zorgt dat onze klanten de juiste bestellingen krijgen. Je neemt goederen in ontvangst, registreert deze en zet deze op de juiste locatie in de vestiging. Samen met je collega’s zal je met zorg de bestellingen voor onze klanten samenstellen. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van producten en het melden van schade.

 • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

 • Projectleider Bouw (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

 • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

 • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

  Type: Vaste Job

  prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

 • Mystery Shopper (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

 • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

  Regio: BEKKEVOORT

  Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

  Type: Flexijob

  In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van VAN LATHEM-GALMART G. in sociale netwerken
Look for responds of VAN LATHEM-GALMART G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LATHEM-GALMART G.. Laat een reactie achter voor VAN LATHEM-GALMART G.. VAN LATHEM-GALMART G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LATHEM-GALMART G.. Leave a respond for VAN LATHEM-GALMART G.. VAN LATHEM-GALMART G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LATHEM-GALMART G. op de google maps. Adres en contacten VAN LATHEM-GALMART G.
Location of VAN LATHEM-GALMART G. on the google maps. Address and contacts of VAN LATHEM-GALMART G.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LATHEM-GALMART G. VAN LATHEM-GALMART G.: De Roover G BVBA | Smets & Co BVBA | SHOPWELL | H. VAN BOGAERT | Vanderbeke bvba

Other related companies as VAN LATHEM-GALMART G.: De Roover G BVBA | Smets & Co BVBA | SHOPWELL | H. VAN BOGAERT | Vanderbeke bvba

VAN LATHEM-GALMART G. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LATHEM-GALMART G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04147857666. Het bedrijf VAN LATHEM-GALMART G. bevindt zich op het adres: GAASBEEKSESTEENWEG 67; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in VAN LATHEM-GALMART G. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN LATHEM-GALMART G. is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LATHEM-GALMART G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LATHEM-GALMART G., openstaande posities, locatie van VAN LATHEM-GALMART G. op de kaart.

VAN LATHEM-GALMART G. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LATHEM-GALMART G., company assigned to the tax number BE04147857666. The company VAN LATHEM-GALMART G. is located at the address: GAASBEEKSESTEENWEG 67; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Verhuur bouwmachines. Products created in VAN LATHEM-GALMART G. were not found.
The main activity of VAN LATHEM-GALMART G. is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LATHEM-GALMART G. is not available. You also can look at reviews of VAN LATHEM-GALMART G., open positions, location of VAN LATHEM-GALMART G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LATHEM-GALMART G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LATHEM-GALMART G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LATHEM-GALMART G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LATHEM-GALMART G., employees, financial statistics.