HERMAN MICHIELS

Contactgegevens HERMAN MICHIELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERMAN MICHIELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERMAN MICHIELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOPPENSTRAAT 2; 2221; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15224188 (+32-15224188) 15224188 (+32-15224188)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERMAN MICHIELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERMAN MICHIELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERMAN MICHIELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERMAN MICHIELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERMAN MICHIELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERMAN MICHIELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERMAN MICHIELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERMAN MICHIELS
Products information HERMAN MICHIELS

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in HERMAN MICHIELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERMAN MICHIELS
(Get full report from official database of BE for HERMAN MICHIELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERMAN MICHIELS
Addition kinds of activities for HERMAN MICHIELS

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
281999. Industriële anorganische chemicaliën, nec, nec | Industrial inorganic chemicals, nec, nec
508402. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
35470211. Structurele molens (walserij apparatuur) | Structural mills (rolling mill equipment)
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches
36410207. Lampen, damp | Lamps, vapor
38259902. Indicatieve instrumenten, elektrisch | Indicating instruments, electric
39140107. Zilversmeden | Silversmithing
52310100. Glas | Glass
76992402. Batterij service en reparatie | Battery service and repair

Werken bij HERMAN MICHIELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERMAN MICHIELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERMAN MICHIELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERMAN MICHIELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Actief Construct Wetteren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

 • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

 • Medewerker Onderhoud (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

 • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PRIMARK

  Type: Studentenjob

  Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

 • Technische bachelor (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

 • .Net Developer (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONS

  Type: Vaste Job

  Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

 • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SMO

  Type: Vaste Job

  WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

 • Podoloog (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd podoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

  Type: Leercontract

  Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

 • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Bistro Vienna

  Type: Flexijob

  Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van HERMAN MICHIELS in sociale netwerken
Look for responds of HERMAN MICHIELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERMAN MICHIELS. Laat een reactie achter voor HERMAN MICHIELS. HERMAN MICHIELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERMAN MICHIELS. Leave a respond for HERMAN MICHIELS. HERMAN MICHIELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERMAN MICHIELS op de google maps. Adres en contacten HERMAN MICHIELS
Location of HERMAN MICHIELS on the google maps. Address and contacts of HERMAN MICHIELS

Andere gerelateerde bedrijven als come HERMAN MICHIELS HERMAN MICHIELS: POSSEIDON | TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS | Esteet SA | PATISSERIE DIVA | MATHIEU DE SMET

Other related companies as HERMAN MICHIELS: POSSEIDON | TRELLEBORG INDUSTRIAL AVS | Esteet SA | PATISSERIE DIVA | MATHIEU DE SMET

HERMAN MICHIELS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERMAN MICHIELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf HERMAN MICHIELS bevindt zich op het adres: KOPPENSTRAAT 2; 2221; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in HERMAN MICHIELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERMAN MICHIELS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERMAN MICHIELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERMAN MICHIELS, openstaande posities, locatie van HERMAN MICHIELS op de kaart.

HERMAN MICHIELS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERMAN MICHIELS, company assigned to the tax number BE09975280761. The company HERMAN MICHIELS is located at the address: KOPPENSTRAAT 2; 2221; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Products created in HERMAN MICHIELS were not found.
The main activity of HERMAN MICHIELS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HERMAN MICHIELS is not available. You also can look at reviews of HERMAN MICHIELS, open positions, location of HERMAN MICHIELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERMAN MICHIELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERMAN MICHIELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERMAN MICHIELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERMAN MICHIELS, employees, financial statistics.