LADEUZE - DELCOURT

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • LADEUZE - DELCOURT
Private companiesSocial Services • LADEUZE - DELCOURT

Contactgegevens LADEUZE - DELCOURT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LADEUZE - DELCOURT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LADEUZE - DELCOURT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT 1ER 17; 7022; MONS, België

Telefoon (phone): 65586054 (+32-65586054) 65586054 (+32-65586054)

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LADEUZE - DELCOURT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LADEUZE - DELCOURT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LADEUZE - DELCOURT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LADEUZE - DELCOURT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LADEUZE - DELCOURT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LADEUZE - DELCOURT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LADEUZE - DELCOURT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LADEUZE - DELCOURT
Products information LADEUZE - DELCOURT

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LADEUZE - DELCOURT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LADEUZE - DELCOURT
(Get full report from official database of BE for LADEUZE - DELCOURT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LADEUZE - DELCOURT
Addition kinds of activities for LADEUZE - DELCOURT

109900. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
179300. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
519910. Posters en decals | Posters and decals
50499906. Schoolspullen | School supplies
51360301. Jassen, mannen en jongens ' | Coats, men's and boys'
51720202. Diesel brandstof | Diesel fuel
72999908. Portret kopiëren | Portrait copying
79990203. Golf professionals | Golf professionals

Werken bij LADEUZE - DELCOURT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LADEUZE - DELCOURT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LADEUZE - DELCOURT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LADEUZE - DELCOURT. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

 • Grondwerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

 • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

 • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

 • ploegbaas metsen (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gevestigd in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ploegbaas metsen met ervaring.

 • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Scooter Charger (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

 • orderpicker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SHOPWEDO

  Type: Leercontract

  Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van LADEUZE - DELCOURT in sociale netwerken
Look for responds of LADEUZE - DELCOURT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LADEUZE - DELCOURT. Laat een reactie achter voor LADEUZE - DELCOURT. LADEUZE - DELCOURT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LADEUZE - DELCOURT. Leave a respond for LADEUZE - DELCOURT. LADEUZE - DELCOURT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LADEUZE - DELCOURT op de google maps. Adres en contacten LADEUZE - DELCOURT
Location of LADEUZE - DELCOURT on the google maps. Address and contacts of LADEUZE - DELCOURT

Andere gerelateerde bedrijven als come LADEUZE - DELCOURT LADEUZE - DELCOURT: BACOB | DEMATHIEU ET FILS | ANROMEAT | DR LOCCUFIER ANNE | Vermeulen M J

Other related companies as LADEUZE - DELCOURT: BACOB | DEMATHIEU ET FILS | ANROMEAT | DR LOCCUFIER ANNE | Vermeulen M J

LADEUZE - DELCOURT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LADEUZE - DELCOURT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf LADEUZE - DELCOURT bevindt zich op het adres: RUE ALBERT 1ER 17; 7022; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in LADEUZE - DELCOURT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LADEUZE - DELCOURT is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LADEUZE - DELCOURT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LADEUZE - DELCOURT, openstaande posities, locatie van LADEUZE - DELCOURT op de kaart.

LADEUZE - DELCOURT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LADEUZE - DELCOURT, company assigned to the tax number BE05776580810. The company LADEUZE - DELCOURT is located at the address: RUE ALBERT 1ER 17; 7022; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in LADEUZE - DELCOURT were not found.
The main activity of LADEUZE - DELCOURT is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LADEUZE - DELCOURT is not available. You also can look at reviews of LADEUZE - DELCOURT, open positions, location of LADEUZE - DELCOURT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LADEUZE - DELCOURT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LADEUZE - DELCOURT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LADEUZE - DELCOURT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LADEUZE - DELCOURT, employees, financial statistics.