HESBY TERRASSEMENT

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • HESBY TERRASSEMENT
Private companiesFurniture and Fixtures • HESBY TERRASSEMENT

Contactgegevens HESBY TERRASSEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HESBY TERRASSEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HESBY TERRASSEMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOULIN 8; 4317; FAIMES, België

Telefoon (phone): 19324537 (+32-19324537) 19324537 (+32-19324537)

Fax (fax): +32 (65) 103-79-88 +32 (65) 103-79-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HESBY TERRASSEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HESBY TERRASSEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HESBY TERRASSEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HESBY TERRASSEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HESBY TERRASSEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HESBY TERRASSEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HESBY TERRASSEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HESBY TERRASSEMENT
Products information HESBY TERRASSEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE07008422851
Ondernemingsnummer: 7277313232
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in HESBY TERRASSEMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HESBY TERRASSEMENT
(Get full report from official database of BE for HESBY TERRASSEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HESBY TERRASSEMENT
Addition kinds of activities for HESBY TERRASSEMENT

201301. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
02730103. Minnow boerderij | Minnow farm
61629900. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec
79480300. Racehorse zorg | Racehorse care
82110302. Openbare gecombineerde elementaire en middelbare school | Public combined elementary and secondary school

Werken bij HESBY TERRASSEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HESBY TERRASSEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HESBY TERRASSEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HESBY TERRASSEMENT. Looking for open vacancies in other companies

 • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

 • Operator (m/v) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

 • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

 • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

 • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Hasselt (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt en Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudeliijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Hasselt

 • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

  Type: Vaste Job

  Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

 • Magazijnier Garage (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

 • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: PARTAASCH

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van HESBY TERRASSEMENT in sociale netwerken
Look for responds of HESBY TERRASSEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HESBY TERRASSEMENT. Laat een reactie achter voor HESBY TERRASSEMENT. HESBY TERRASSEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HESBY TERRASSEMENT. Leave a respond for HESBY TERRASSEMENT. HESBY TERRASSEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HESBY TERRASSEMENT op de google maps. Adres en contacten HESBY TERRASSEMENT
Location of HESBY TERRASSEMENT on the google maps. Address and contacts of HESBY TERRASSEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come HESBY TERRASSEMENT HESBY TERRASSEMENT: Rode Zonnehoed (De) | U.I.A.-DEP. BIOLOGIE | KONINKLIJK ATHENEUM | BIGMAT SOGEMAT | IMPERIAL TRANS EUROPE

Other related companies as HESBY TERRASSEMENT: Rode Zonnehoed (De) | U.I.A.-DEP. BIOLOGIE | KONINKLIJK ATHENEUM | BIGMAT SOGEMAT | IMPERIAL TRANS EUROPE

HESBY TERRASSEMENT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HESBY TERRASSEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008422851. Het bedrijf HESBY TERRASSEMENT bevindt zich op het adres: RUE DU MOULIN 8; 4317; FAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in HESBY TERRASSEMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HESBY TERRASSEMENT is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HESBY TERRASSEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HESBY TERRASSEMENT, openstaande posities, locatie van HESBY TERRASSEMENT op de kaart.

HESBY TERRASSEMENT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HESBY TERRASSEMENT, company assigned to the tax number BE07008422851. The company HESBY TERRASSEMENT is located at the address: RUE DU MOULIN 8; 4317; FAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in HESBY TERRASSEMENT were not found.
The main activity of HESBY TERRASSEMENT is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HESBY TERRASSEMENT is not available. You also can look at reviews of HESBY TERRASSEMENT, open positions, location of HESBY TERRASSEMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HESBY TERRASSEMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HESBY TERRASSEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HESBY TERRASSEMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HESBY TERRASSEMENT, employees, financial statistics.