BIGMAT SOGEMAT

Contactgegevens BIGMAT SOGEMAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIGMAT SOGEMAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIGMAT SOGEMAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE RIVERRE 10; 5150; FLOREFFE, België

Telefoon (phone): 81445014 (+32-81445014) 81445014 (+32-81445014)

Fax (fax): +32 (63) 616-10-80 +32 (63) 616-10-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIGMAT SOGEMAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIGMAT SOGEMAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIGMAT SOGEMAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIGMAT SOGEMAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIGMAT SOGEMAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIGMAT SOGEMAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIGMAT SOGEMAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIGMAT SOGEMAT
Products information BIGMAT SOGEMAT

BTW identificatienummer (tax): BE06212188720
Ondernemingsnummer: 4412353515
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Activit茅s: Installation de Cloisons, Pose de Plafonds.. Produits: Alimentations Electriques.. Produits: Luminaires.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires, Bois.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux d'Isolation Thermique.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Installation de menuiserie m茅tallique. Quincailleries. Eclairage et 茅quipements du foyer. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Bois Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIGMAT SOGEMAT
(Get full report from official database of BE for BIGMAT SOGEMAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIGMAT SOGEMAT
Addition kinds of activities for BIGMAT SOGEMAT

512201. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
31719900. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
35310403. Bitumineuze batching planten | Bituminous batching plants
35520117. Spoelen, textielmachines: hout | Spools, textile machinery: wood
39140402. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Cutlery, plated (all metals)
50879900. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec

Werken bij BIGMAT SOGEMAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIGMAT SOGEMAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIGMAT SOGEMAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIGMAT SOGEMAT. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Widooie - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

  • Odoo Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

Zoek naar antwoorden van BIGMAT SOGEMAT in sociale netwerken
Look for responds of BIGMAT SOGEMAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIGMAT SOGEMAT. Laat een reactie achter voor BIGMAT SOGEMAT. BIGMAT SOGEMAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIGMAT SOGEMAT. Leave a respond for BIGMAT SOGEMAT. BIGMAT SOGEMAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIGMAT SOGEMAT op de google maps. Adres en contacten BIGMAT SOGEMAT
Location of BIGMAT SOGEMAT on the google maps. Address and contacts of BIGMAT SOGEMAT

Andere gerelateerde bedrijven als come BIGMAT SOGEMAT BIGMAT SOGEMAT: FLWASE AUTOBANDEN SERVICE NV | MARCEL ROUMANS | AMIR DIAMONDS | HOUSE TRADING COMPANY | Belskes (De)

Other related companies as BIGMAT SOGEMAT: FLWASE AUTOBANDEN SERVICE NV | MARCEL ROUMANS | AMIR DIAMONDS | HOUSE TRADING COMPANY | Belskes (De)

BIGMAT SOGEMAT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIGMAT SOGEMAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06212188720. Het bedrijf BIGMAT SOGEMAT bevindt zich op het adres: RUE RIVERRE 10; 5150; FLOREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Installation de menuiserie m茅tallique. Quincailleries. Eclairage et 茅quipements du foyer. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Bois Gr. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Installation de Cloisons, Pose de Plafonds.. Produits: Alimentations Electriques.. Produits: Luminaires.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires, Bois.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
De hoofdactiviteit van BIGMAT SOGEMAT is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIGMAT SOGEMAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIGMAT SOGEMAT, openstaande posities, locatie van BIGMAT SOGEMAT op de kaart.

BIGMAT SOGEMAT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIGMAT SOGEMAT, company assigned to the tax number BE06212188720. The company BIGMAT SOGEMAT is located at the address: RUE RIVERRE 10; 5150; FLOREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Mat茅riaux de construction Installation de menuiserie m茅tallique. Quincailleries. Eclairage et 茅quipements du foyer. Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. Bois Gr. List of products are Produits & Activit茅s: Installation de Cloisons, Pose de Plafonds.. Produits: Alimentations Electriques.. Produits: Luminaires.. Produits: Mat茅riel de Douches & Baignoires, Bois.. Types de Mat茅riaux: Mat茅riaux de Construction, Mat茅riaux d'Isolation Thermique..
The main activity of BIGMAT SOGEMAT is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIGMAT SOGEMAT is not available. You also can look at reviews of BIGMAT SOGEMAT, open positions, location of BIGMAT SOGEMAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIGMAT SOGEMAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIGMAT SOGEMAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIGMAT SOGEMAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIGMAT SOGEMAT, employees, financial statistics.