EMILE CLOET

Contactgegevens EMILE CLOET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMILE CLOET: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMILE CLOET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BOIS D?OHEY 272E; 5350; OHEY, België

Telefoon (phone): 85611641 (+32-85611641) 85611641 (+32-85611641)

Fax (fax): +32 (19) 187-73-34 +32 (19) 187-73-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMILE CLOET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMILE CLOET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMILE CLOET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMILE CLOET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMILE CLOET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMILE CLOET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMILE CLOET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMILE CLOET
Products information EMILE CLOET

BTW identificatienummer (tax): BE01190338134
Ondernemingsnummer: 7674194335
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in EMILE CLOET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMILE CLOET
(Get full report from official database of BE for EMILE CLOET)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMILE CLOET
Addition kinds of activities for EMILE CLOET

4833. Televisiestations | Television broadcasting stations
832207. Sociale voorzieningen voor gehandicapten | Social services for the handicapped
15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
23940000. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
25410100. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
33419902. Babbitt metaal smelten en raffineren (secundair) | Babbitt metal smelting and refining (secondary)
86110103. Verkopersvereniging | Merchants' association

Werken bij EMILE CLOET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMILE CLOET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMILE CLOET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMILE CLOET. Looking for open vacancies in other companies

 • Techniekers (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

 • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

 • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

 • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

 • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: HET BROODPUNT

  Type: Flexijob

  We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van EMILE CLOET in sociale netwerken
Look for responds of EMILE CLOET in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMILE CLOET. Laat een reactie achter voor EMILE CLOET. EMILE CLOET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMILE CLOET. Leave a respond for EMILE CLOET. EMILE CLOET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMILE CLOET op de google maps. Adres en contacten EMILE CLOET
Location of EMILE CLOET on the google maps. Address and contacts of EMILE CLOET

Andere gerelateerde bedrijven als come EMILE CLOET EMILE CLOET: Van Hout C | MOTTRIE | COIFFURE ANNA DE ROMA | J. CRISMER | RUSTHUIS ST.JOZEF

Other related companies as EMILE CLOET: Van Hout C | MOTTRIE | COIFFURE ANNA DE ROMA | J. CRISMER | RUSTHUIS ST.JOZEF

EMILE CLOET is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMILE CLOET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01190338134. Het bedrijf EMILE CLOET bevindt zich op het adres: RUE BOIS D?OHEY 272E; 5350; OHEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in EMILE CLOET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMILE CLOET is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMILE CLOET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMILE CLOET, openstaande posities, locatie van EMILE CLOET op de kaart.

EMILE CLOET is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMILE CLOET, company assigned to the tax number BE01190338134. The company EMILE CLOET is located at the address: RUE BOIS D?OHEY 272E; 5350; OHEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in EMILE CLOET were not found.
The main activity of EMILE CLOET is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EMILE CLOET is not available. You also can look at reviews of EMILE CLOET, open positions, location of EMILE CLOET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMILE CLOET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMILE CLOET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMILE CLOET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMILE CLOET, employees, financial statistics.