TINANT D

Contactgegevens TINANT D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TINANT D: address, phone, fax, email, website, opening hours

TINANT D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES HETS 12; 6840; NEUFCHATEAU, België

Telefoon (phone): 61279153 (+32-61279153) 61279153 (+32-61279153)

Fax (fax): +32 (87) 154-33-97 +32 (87) 154-33-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TINANT D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TINANT D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TINANT D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TINANT D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TINANT D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TINANT D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TINANT D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TINANT D
Products information TINANT D

BTW identificatienummer (tax): BE08388580322
Ondernemingsnummer: 7946655273
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 109,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in TINANT D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TINANT D
(Get full report from official database of BE for TINANT D)

Aanvulling soorten activiteiten voor TINANT D
Addition kinds of activities for TINANT D

154201. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
326300. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
508704. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
23970000. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
32610000. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
37990400. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
38250224. Radiobuizen, elektrisch | Radio tube checkers, electrical
50830304. Boerderij implementaties | Farm implements
55719900. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec

Werken bij TINANT D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TINANT D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TINANT D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TINANT D. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator productie beton (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

 • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

 • Ploegbaas spoorwegen (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als meewerkende ploegbaas binnen de afdeling Rail (bouwkundige werken rond en onder het spoor) sta je in voor: het plaatsen van seinmasten gieten van betonsokkels dwarsdoorsteken maken onder de sporen ingraven kabels en buizen

 • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lier – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Studentenjob

  Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

 • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

 • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

 • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Reditech

  Type: Vaste Job

  De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

 • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

  Type: Werfreserve

  Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van TINANT D in sociale netwerken
Look for responds of TINANT D in social networks

Lees alle opmerkingen voor TINANT D. Laat een reactie achter voor TINANT D. TINANT D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TINANT D. Leave a respond for TINANT D. TINANT D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TINANT D op de google maps. Adres en contacten TINANT D
Location of TINANT D on the google maps. Address and contacts of TINANT D

Andere gerelateerde bedrijven als come TINANT D TINANT D: STEFAN BONTE | Vert d'O | E. DELAEY | Vanhoutte M | SCHRAAG BVBA

Other related companies as TINANT D: STEFAN BONTE | Vert d'O | E. DELAEY | Vanhoutte M | SCHRAAG BVBA

TINANT D is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TINANT D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08388580322. Het bedrijf TINANT D bevindt zich op het adres: RUE DES HETS 12; 6840; NEUFCHATEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 109,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in TINANT D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TINANT D is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TINANT D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TINANT D, openstaande posities, locatie van TINANT D op de kaart.

TINANT D is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is TINANT D, company assigned to the tax number BE08388580322. The company TINANT D is located at the address: RUE DES HETS 12; 6840; NEUFCHATEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 109,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg. Products created in TINANT D were not found.
The main activity of TINANT D is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TINANT D is not available. You also can look at reviews of TINANT D, open positions, location of TINANT D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TINANT D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TINANT D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TINANT D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TINANT D, employees, financial statistics.