H. & L. SCHWANEN

Contactgegevens H. & L. SCHWANEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H. & L. SCHWANEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

H. & L. SCHWANEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE RENOUPR? 10; 4821; DISON, België

Telefoon (phone): 87340028 (+32-87340028) 87340028 (+32-87340028)

Fax (fax): +32 (69) 526-20-65 +32 (69) 526-20-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H. & L. SCHWANEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H. & L. SCHWANEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H. & L. SCHWANEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H. & L. SCHWANEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H. & L. SCHWANEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H. & L. SCHWANEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H. & L. SCHWANEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H. & L. SCHWANEN
Products information H. & L. SCHWANEN

BTW identificatienummer (tax): BE01263397216
Ondernemingsnummer: 9287536621
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in H. & L. SCHWANEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H. & L. SCHWANEN
(Get full report from official database of BE for H. & L. SCHWANEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor H. & L. SCHWANEN
Addition kinds of activities for H. & L. SCHWANEN

328104. Slate producten | Slate products
20139909. Lard, uit gekochte vleesproducten | Lard, from purchased meat products
28690104. Ethylalcohol, ethanol | Ethyl alcohol, ethanol
36639909. Satellieten, communicatie | Satellites, communications
38120111. Vluchtrecorders | Flight recorders
38410407. Houders, chirurgische naald | Holders, surgical needle
39990809. Miniaturen | Miniatures
50330103. Dakbedekking, asfalt en plaatmetaal | Roofing, asphalt and sheet metal
63710101. Pensioenfondsen | Pension funds
67269900. Investeringskantoren, nec, nec | Investment offices, nec, nec

Werken bij H. & L. SCHWANEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H. & L. SCHWANEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H. & L. SCHWANEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H. & L. SCHWANEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

 • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

 • technieker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

 • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

  Regio: MICHELBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Drongen (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen ,koken en het huis onderhouden.

 • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

 • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

  Regio: KOEKELBERG

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

 • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Flexijob

  Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van H. & L. SCHWANEN in sociale netwerken
Look for responds of H. & L. SCHWANEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor H. & L. SCHWANEN. Laat een reactie achter voor H. & L. SCHWANEN. H. & L. SCHWANEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H. & L. SCHWANEN. Leave a respond for H. & L. SCHWANEN. H. & L. SCHWANEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H. & L. SCHWANEN op de google maps. Adres en contacten H. & L. SCHWANEN
Location of H. & L. SCHWANEN on the google maps. Address and contacts of H. & L. SCHWANEN

Andere gerelateerde bedrijven als come H. & L. SCHWANEN H. & L. SCHWANEN: MAISON MARCOLINI PIERRE | Bossu A | EDGARD VANGEEL | De Munck V | FM FRANS MAES NV

Other related companies as H. & L. SCHWANEN: MAISON MARCOLINI PIERRE | Bossu A | EDGARD VANGEEL | De Munck V | FM FRANS MAES NV

H. & L. SCHWANEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H. & L. SCHWANEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263397216. Het bedrijf H. & L. SCHWANEN bevindt zich op het adres: RUE DE RENOUPR? 10; 4821; DISON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg. Producten gemaakt in H. & L. SCHWANEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H. & L. SCHWANEN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H. & L. SCHWANEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H. & L. SCHWANEN, openstaande posities, locatie van H. & L. SCHWANEN op de kaart.

H. & L. SCHWANEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is H. & L. SCHWANEN, company assigned to the tax number BE01263397216. The company H. & L. SCHWANEN is located at the address: RUE DE RENOUPR? 10; 4821; DISON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Goederenvervoer over de weg. Products created in H. & L. SCHWANEN were not found.
The main activity of H. & L. SCHWANEN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of H. & L. SCHWANEN is not available. You also can look at reviews of H. & L. SCHWANEN, open positions, location of H. & L. SCHWANEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H. & L. SCHWANEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H. & L. SCHWANEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H. & L. SCHWANEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H. & L. SCHWANEN, employees, financial statistics.