DIETRICH STOFFELS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DIETRICH STOFFELS
Private companiesReal Estate • DIETRICH STOFFELS

Contactgegevens DIETRICH STOFFELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIETRICH STOFFELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIETRICH STOFFELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUNNINGEN 94; 4760; B?LLINGEN/BULLANGE, België

Telefoon (phone): 80642334 (+32-80642334) 80642334 (+32-80642334)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIETRICH STOFFELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIETRICH STOFFELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIETRICH STOFFELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIETRICH STOFFELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIETRICH STOFFELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIETRICH STOFFELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIETRICH STOFFELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIETRICH STOFFELS
Products information DIETRICH STOFFELS

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DIETRICH STOFFELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIETRICH STOFFELS
(Get full report from official database of BE for DIETRICH STOFFELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIETRICH STOFFELS
Addition kinds of activities for DIETRICH STOFFELS

5023. Woninginrichting | Homefurnishings
371301. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
833100. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
23990601. Visnetten | Fishing nets
30110100. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
35679905. Inbouwen van ovens | Enameling ovens
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard
91210103. Wetgevende vergadering | Legislative assembly

Werken bij DIETRICH STOFFELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIETRICH STOFFELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIETRICH STOFFELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIETRICH STOFFELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

 • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - VOLTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

 • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

 • Call agent/recruiter gezocht bij Activate Brussel! (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Werken bij Activate betekent de perfecte balans tussen een leerzame studentenjob en een superleuke tijd! Je werkt in een jong en enthousiast team waarmee je het gezicht van leuke merken of goede doelen bent. Hiervoor bieden wij jou topbegeleiding en een goed loon. Functieomschrijving Je dagelijkse werkzaamheden kunnen als volgt omschreven worden: Posten van vacatures op verschillende jobboards voor de functie Werver Inkomende sollicitaties via e-mail en de verschillende jobboards beoordelen en verwerken Nabellen van potentiële kandidaten met als doel intakegesprekken in te plannen Administratieve opvolgingen

 • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BRICO

  Type: Studentenjob

  Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

 • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

 • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: V-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

 • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

 • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

 • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van DIETRICH STOFFELS in sociale netwerken
Look for responds of DIETRICH STOFFELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIETRICH STOFFELS. Laat een reactie achter voor DIETRICH STOFFELS. DIETRICH STOFFELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIETRICH STOFFELS. Leave a respond for DIETRICH STOFFELS. DIETRICH STOFFELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIETRICH STOFFELS op de google maps. Adres en contacten DIETRICH STOFFELS
Location of DIETRICH STOFFELS on the google maps. Address and contacts of DIETRICH STOFFELS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIETRICH STOFFELS DIETRICH STOFFELS: Kito | KAREN PATTYN | B.C.S. BVBA | DESCAMPS RUDY | BART DENOLF

Other related companies as DIETRICH STOFFELS: Kito | KAREN PATTYN | B.C.S. BVBA | DESCAMPS RUDY | BART DENOLF

DIETRICH STOFFELS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIETRICH STOFFELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf DIETRICH STOFFELS bevindt zich op het adres: HUNNINGEN 94; 4760; B?LLINGEN/BULLANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in DIETRICH STOFFELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIETRICH STOFFELS is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIETRICH STOFFELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIETRICH STOFFELS, openstaande posities, locatie van DIETRICH STOFFELS op de kaart.

DIETRICH STOFFELS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIETRICH STOFFELS, company assigned to the tax number BE03351623535. The company DIETRICH STOFFELS is located at the address: HUNNINGEN 94; 4760; B?LLINGEN/BULLANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Products created in DIETRICH STOFFELS were not found.
The main activity of DIETRICH STOFFELS is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIETRICH STOFFELS is not available. You also can look at reviews of DIETRICH STOFFELS, open positions, location of DIETRICH STOFFELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIETRICH STOFFELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIETRICH STOFFELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIETRICH STOFFELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIETRICH STOFFELS, employees, financial statistics.