CHRISTIAN BOUTET

Contactgegevens CHRISTIAN BOUTET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAN BOUTET: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAN BOUTET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ECOLES 55; 4171; COMBLAIN-AU-PONT, België

Telefoon (phone): 43804777 (+32-43804777) 43804777 (+32-43804777)

Fax (fax): +32 (81) 713-50-40 +32 (81) 713-50-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAN BOUTET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAN BOUTET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAN BOUTET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAN BOUTET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAN BOUTET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAN BOUTET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAN BOUTET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAN BOUTET
Products information CHRISTIAN BOUTET

BTW identificatienummer (tax): BE07381958007
Ondernemingsnummer: 7879364013
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CHRISTIAN BOUTET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAN BOUTET
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAN BOUTET)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAN BOUTET
Addition kinds of activities for CHRISTIAN BOUTET

228299. Gooiende en kronkelende molens, nec | Throwing and winding mills, nec
28420500. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
31619903. Camera draagtassen | Camera carrying bags
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
38220107. Tijdprogramma's, airco-systemen | Time program controls, air-conditioning systems
80110205. Primaire zorg medische kliniek | Primary care medical clinic

Werken bij CHRISTIAN BOUTET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAN BOUTET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAN BOUTET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAN BOUTET. Looking for open vacancies in other companies

 • medewerker technische dienst (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

 • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

 • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

 • Elektrotechnieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

 • Huishoudhulp/Poetshulp Meerle (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

 • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

 • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

 • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

  Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

  Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

  Type: Werfreserve

  voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAN BOUTET in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAN BOUTET in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAN BOUTET. Laat een reactie achter voor CHRISTIAN BOUTET. CHRISTIAN BOUTET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAN BOUTET. Leave a respond for CHRISTIAN BOUTET. CHRISTIAN BOUTET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAN BOUTET op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAN BOUTET
Location of CHRISTIAN BOUTET on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAN BOUTET

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAN BOUTET CHRISTIAN BOUTET: FLCUBACIGAR (BENELUX) NV | DAVIDOFF | Vip-Clean NV | ZEEMAN | JEAN-PIERRE MOTMANS

Other related companies as CHRISTIAN BOUTET: FLCUBACIGAR (BENELUX) NV | DAVIDOFF | Vip-Clean NV | ZEEMAN | JEAN-PIERRE MOTMANS

CHRISTIAN BOUTET is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAN BOUTET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07381958007. Het bedrijf CHRISTIAN BOUTET bevindt zich op het adres: RUE DES ECOLES 55; 4171; COMBLAIN-AU-PONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in CHRISTIAN BOUTET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAN BOUTET is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAN BOUTET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAN BOUTET, openstaande posities, locatie van CHRISTIAN BOUTET op de kaart.

CHRISTIAN BOUTET is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAN BOUTET, company assigned to the tax number BE07381958007. The company CHRISTIAN BOUTET is located at the address: RUE DES ECOLES 55; 4171; COMBLAIN-AU-PONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Woningbouw. Products created in CHRISTIAN BOUTET were not found.
The main activity of CHRISTIAN BOUTET is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAN BOUTET is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAN BOUTET, open positions, location of CHRISTIAN BOUTET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAN BOUTET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAN BOUTET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAN BOUTET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAN BOUTET, employees, financial statistics.