ROLAIN PATRICK

Contactgegevens ROLAIN PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAIN PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAIN PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VINCENT 25; 5001; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81739891 (+32-81739891) 81739891 (+32-81739891)

Fax (fax): +32 (19) 413-94-38 +32 (19) 413-94-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAIN PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAIN PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAIN PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAIN PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAIN PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAIN PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAIN PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAIN PATRICK
Products information ROLAIN PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE03945159912
Ondernemingsnummer: 1989318847
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ROLAIN PATRICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAIN PATRICK
(Get full report from official database of BE for ROLAIN PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAIN PATRICK
Addition kinds of activities for ROLAIN PATRICK

20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
24990700. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
27540702. Enveloppen: gravure printing | Envelopes: gravure printing
30699918. Speelgoed, rubber | Toys, rubber
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
36259902. Remmen, elektromagnetische | Brakes, electromagnetic
50840402. Boorpunten | Drilling bits

Werken bij ROLAIN PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAIN PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAIN PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAIN PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

 • HANDLANGER BOUW/METSER BESTUURDER TORENKRAAN (MEERLE)

  Regio: MEERLE

  Bedrijf: BOUWWERKEN BROSENS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Uw takenpakket bestaat uit het uitvoeren van metselwerken en het besturen van een torenkraan op onze bouwwerf.

 • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

 • Verzekeringsadviseur KMO-INDUSTRIE regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Tessenderlo zijn we op zoek naar een verzekeringsadviseur. Taken: Als Verzekeringsadviseur ben je verantwoordelijk voor een bestaande KMO-klantenportefeuille. Je werkt offertes en commerciële acties uit. Je onderhandelt met verzekeraars en zorgt voor een goede kwaliteit en rendement. Als Verzekeringsadviseur ga je steeds op zoek naar de verzekering die het meest voldoet aan de specifieke noden van de individuele klant. Na analyse van de risico's werk je een offerte uit en bespreek je die met de klant. Als Verzekeringsadviseur bekleed je een commerciële binnendienstfunctie in combinatie met buitenopdrachten. Je vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden met klanten en verzekeringsmaatschappijen, teneinde hen beter te leren kennen om zo vlot mogelijk met beide partijen te kunnen samenwerken.

 • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

  Regio: KLUIZEN

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Vaste Job

  HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

 • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

 • Industrieel elektrotechnisch installateur (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je verzorgt elektrische installaties bij industriële klanten, samen met je collega's: Je monteert kabelbanen. Je legt kabels. Je sluit elektrische kasten aansluiten .. Je werkt enkele keren per jaar in het buitenland binnen Europa.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van ROLAIN PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of ROLAIN PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAIN PATRICK. Laat een reactie achter voor ROLAIN PATRICK. ROLAIN PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAIN PATRICK. Leave a respond for ROLAIN PATRICK. ROLAIN PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAIN PATRICK op de google maps. Adres en contacten ROLAIN PATRICK
Location of ROLAIN PATRICK on the google maps. Address and contacts of ROLAIN PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAIN PATRICK ROLAIN PATRICK: De Coninck W. | RCI Benelux NV | SAROSH FORBES RESHAD | KRIS LAUWERYSEN | JAN STAS

Other related companies as ROLAIN PATRICK: De Coninck W. | RCI Benelux NV | SAROSH FORBES RESHAD | KRIS LAUWERYSEN | JAN STAS

ROLAIN PATRICK is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAIN PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03945159912. Het bedrijf ROLAIN PATRICK bevindt zich op het adres: RUE VINCENT 25; 5001; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 107,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Tuinen. Producten gemaakt in ROLAIN PATRICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLAIN PATRICK is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAIN PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAIN PATRICK, openstaande posities, locatie van ROLAIN PATRICK op de kaart.

ROLAIN PATRICK is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAIN PATRICK, company assigned to the tax number BE03945159912. The company ROLAIN PATRICK is located at the address: RUE VINCENT 25; 5001; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 107,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Tuinen. Products created in ROLAIN PATRICK were not found.
The main activity of ROLAIN PATRICK is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAIN PATRICK is not available. You also can look at reviews of ROLAIN PATRICK, open positions, location of ROLAIN PATRICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAIN PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAIN PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAIN PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAIN PATRICK, employees, financial statistics.