GOETHALS & ZONEN

Contactgegevens GOETHALS & ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOETHALS & ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOETHALS & ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLASSENDAALSESTEENWEG 19; 8400; OOSTENDE (GROOT), België

Telefoon (phone): 59322732 (+32-59322732) 59322732 (+32-59322732)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOETHALS & ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOETHALS & ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOETHALS & ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOETHALS & ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOETHALS & ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOETHALS & ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOETHALS & ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOETHALS & ZONEN
Products information GOETHALS & ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in GOETHALS & ZONEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOETHALS & ZONEN
(Get full report from official database of BE for GOETHALS & ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOETHALS & ZONEN
Addition kinds of activities for GOETHALS & ZONEN

3663. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment
075202. Animal boarding diensten | Animal boarding services
342100. Bestek | Cutlery
20370104. Groenten, snelvries & koude verpakking, excl. | Vegetables, quick frozen & cold pack, excl. potato products
50870500. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
83220602. Helpende handdienst (grootbroer, enz.) | Helping hand service (big brother, etc.)

Werken bij GOETHALS & ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOETHALS & ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOETHALS & ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOETHALS & ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

 • Technisch Receptioniste (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

 • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

 • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

 • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

  Type: Vaste Job

  Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

 • Zelfstandig vastgoedmakelaar (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: IMMO DEREEPER

  Type: Zelfstandige activiteit

  In- en verkoop van onroerende goederen op zelfstandige basis. Verkoopsdossiers samenstellen en aanmaken in het computersysteem. Prospecteren.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ranst) - Zelfstandige basis (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, een aangenaam woon- en zorgcentrum te Rast zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

  Regio: Provincie Waals Brabant

  Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

  Type: Werfreserve

  Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van GOETHALS & ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of GOETHALS & ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOETHALS & ZONEN. Laat een reactie achter voor GOETHALS & ZONEN. GOETHALS & ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOETHALS & ZONEN. Leave a respond for GOETHALS & ZONEN. GOETHALS & ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOETHALS & ZONEN op de google maps. Adres en contacten GOETHALS & ZONEN
Location of GOETHALS & ZONEN on the google maps. Address and contacts of GOETHALS & ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GOETHALS & ZONEN GOETHALS & ZONEN: SPECIAL FRIENDS | ONGL'CREANAIL | St Eloi | Odeurs M | ELEKTRA HASSELT

Other related companies as GOETHALS & ZONEN: SPECIAL FRIENDS | ONGL'CREANAIL | St Eloi | Odeurs M | ELEKTRA HASSELT

GOETHALS & ZONEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOETHALS & ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf GOETHALS & ZONEN bevindt zich op het adres: PLASSENDAALSESTEENWEG 19; 8400; OOSTENDE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in GOETHALS & ZONEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOETHALS & ZONEN is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOETHALS & ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOETHALS & ZONEN, openstaande posities, locatie van GOETHALS & ZONEN op de kaart.

GOETHALS & ZONEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOETHALS & ZONEN, company assigned to the tax number BE03864410400. The company GOETHALS & ZONEN is located at the address: PLASSENDAALSESTEENWEG 19; 8400; OOSTENDE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in GOETHALS & ZONEN were not found.
The main activity of GOETHALS & ZONEN is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GOETHALS & ZONEN is not available. You also can look at reviews of GOETHALS & ZONEN, open positions, location of GOETHALS & ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOETHALS & ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOETHALS & ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOETHALS & ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOETHALS & ZONEN, employees, financial statistics.