DE CLERCQ PAUL EN HERVE

Particuliere bedrijvenBosbouw • DE CLERCQ PAUL EN HERVE
Private companiesForestry • DE CLERCQ PAUL EN HERVE

Contactgegevens DE CLERCQ PAUL EN HERVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CLERCQ PAUL EN HERVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CLERCQ PAUL EN HERVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-LIEVENSSTRAAT 1; 9860; OOSTERZELE, België

Telefoon (phone): 93627093 (+32-93627093) 93627093 (+32-93627093)

Fax (fax): +32 (65) 231-49-91 +32 (65) 231-49-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CLERCQ PAUL EN HERVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CLERCQ PAUL EN HERVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CLERCQ PAUL EN HERVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CLERCQ PAUL EN HERVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CLERCQ PAUL EN HERVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CLERCQ PAUL EN HERVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CLERCQ PAUL EN HERVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CLERCQ PAUL EN HERVE
Products information DE CLERCQ PAUL EN HERVE

BTW identificatienummer (tax): BE03324157714
Ondernemingsnummer: 1775909423
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in DE CLERCQ PAUL EN HERVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CLERCQ PAUL EN HERVE
(Get full report from official database of BE for DE CLERCQ PAUL EN HERVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CLERCQ PAUL EN HERVE
Addition kinds of activities for DE CLERCQ PAUL EN HERVE

2095. Geroosterde koffie | Roasted coffee
20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
24991009. Houtwerk, keuken en huishouden | Woodenware, kitchen and household
28210406. Proteinplastic | Protein plastics
35310101. Chippers: borstel, ledemaat, en logboek | Chippers: brush, limb, and log
35450311. Collets (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collets (machine tool accessories)
37320105. Motorboten, binnenboord of buitenboord: bouw en reparatie | Motorboats, inboard or outboard: building and repairing
44899904. Water taxi's | Water taxis

Werken bij DE CLERCQ PAUL EN HERVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CLERCQ PAUL EN HERVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CLERCQ PAUL EN HERVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CLERCQ PAUL EN HERVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent medewerker fastfood restaurant snelle opstart (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker fastfood restaurant heb je volgende taken: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.    Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar polyvalent medewerkers!

 • Hulpelectricien (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

 • Servicetechnieker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

 • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Bonheiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren ! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

 • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

 • Vroedvrouw (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

Zoek naar antwoorden van DE CLERCQ PAUL EN HERVE in sociale netwerken
Look for responds of DE CLERCQ PAUL EN HERVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CLERCQ PAUL EN HERVE. Laat een reactie achter voor DE CLERCQ PAUL EN HERVE. DE CLERCQ PAUL EN HERVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CLERCQ PAUL EN HERVE. Leave a respond for DE CLERCQ PAUL EN HERVE. DE CLERCQ PAUL EN HERVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CLERCQ PAUL EN HERVE op de google maps. Adres en contacten DE CLERCQ PAUL EN HERVE
Location of DE CLERCQ PAUL EN HERVE on the google maps. Address and contacts of DE CLERCQ PAUL EN HERVE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CLERCQ PAUL EN HERVE DE CLERCQ PAUL EN HERVE: FLLENGLOIS MATERIAUX SA | DANIEL CZEREPANIAK | ALBINI ET FONTANOT BENELUX | GARAGE MONTOPOLI | Cordier P

Other related companies as DE CLERCQ PAUL EN HERVE: FLLENGLOIS MATERIAUX SA | DANIEL CZEREPANIAK | ALBINI ET FONTANOT BENELUX | GARAGE MONTOPOLI | Cordier P

DE CLERCQ PAUL EN HERVE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CLERCQ PAUL EN HERVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03324157714. Het bedrijf DE CLERCQ PAUL EN HERVE bevindt zich op het adres: SINT-LIEVENSSTRAAT 1; 9860; OOSTERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw. Producten gemaakt in DE CLERCQ PAUL EN HERVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE CLERCQ PAUL EN HERVE is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CLERCQ PAUL EN HERVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CLERCQ PAUL EN HERVE, openstaande posities, locatie van DE CLERCQ PAUL EN HERVE op de kaart.

DE CLERCQ PAUL EN HERVE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CLERCQ PAUL EN HERVE, company assigned to the tax number BE03324157714. The company DE CLERCQ PAUL EN HERVE is located at the address: SINT-LIEVENSSTRAAT 1; 9860; OOSTERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde residenti?le bouw. Products created in DE CLERCQ PAUL EN HERVE were not found.
The main activity of DE CLERCQ PAUL EN HERVE is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CLERCQ PAUL EN HERVE is not available. You also can look at reviews of DE CLERCQ PAUL EN HERVE, open positions, location of DE CLERCQ PAUL EN HERVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CLERCQ PAUL EN HERVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CLERCQ PAUL EN HERVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CLERCQ PAUL EN HERVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CLERCQ PAUL EN HERVE, employees, financial statistics.