BRILOT

Contactgegevens BRILOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRILOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRILOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ARBALETRIERS 2; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81739369 (+32-81739369) 81739369 (+32-81739369)

Fax (fax): +32 (3) 707-63-92 +32 (3) 707-63-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRILOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRILOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRILOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRILOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRILOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRILOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRILOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRILOT
Products information BRILOT

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BRILOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRILOT
(Get full report from official database of BE for BRILOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRILOT
Addition kinds of activities for BRILOT

8249. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec
179903. Service station apparatuur | Service station equipment
16290000. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
22310100. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
37140207. Aandrijfassen, motorvoertuig | Drive shafts, motor vehicle
38420420. rolstoelen | Wheelchairs
38610208. Tanks, fotografisch ontwikkelen, bevestigen en wassen | Tanks, photographic developing, fixing, and washing
39449913. Schommelende paarden | Rocking horses

Werken bij BRILOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRILOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRILOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRILOT. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

 • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • Bekister (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je reeds ervaring als bekister? Wil je graag meewerken aan grote bouwprojecten? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Je bekist kolommen, balken, wanden en vloeren . Je voert zowel traditionele als systeembekisting uit . Je wordt tewerkgesteld op werven verspreid over Vlaanderen .

 • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

  Regio: TIELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Schoonmaak (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

 • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

 • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: JURI

  Type: Studentenjob

  Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

 • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: DE STER

  Type: Vaste Job

  DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

 • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

 • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van BRILOT in sociale netwerken
Look for responds of BRILOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRILOT. Laat een reactie achter voor BRILOT. BRILOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRILOT. Leave a respond for BRILOT. BRILOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRILOT op de google maps. Adres en contacten BRILOT
Location of BRILOT on the google maps. Address and contacts of BRILOT

Andere gerelateerde bedrijven als come BRILOT BRILOT: FLSUPER MUSIC BVBA | Planning Familial Woluwé St-Pierre ASBL | CLASSIC RACING MOTORCYCLE | BREDA FASHION LOGISTICS NV | FAULDING PHARMACEUTICALS

Other related companies as BRILOT: FLSUPER MUSIC BVBA | Planning Familial Woluwé St-Pierre ASBL | CLASSIC RACING MOTORCYCLE | BREDA FASHION LOGISTICS NV | FAULDING PHARMACEUTICALS

BRILOT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRILOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf BRILOT bevindt zich op het adres: RUE DES ARBALETRIERS 2; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in BRILOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRILOT is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRILOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRILOT, openstaande posities, locatie van BRILOT op de kaart.

BRILOT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRILOT, company assigned to the tax number BE07001556396. The company BRILOT is located at the address: RUE DES ARBALETRIERS 2; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Woningbouw. Products created in BRILOT were not found.
The main activity of BRILOT is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRILOT is not available. You also can look at reviews of BRILOT, open positions, location of BRILOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRILOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRILOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRILOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRILOT, employees, financial statistics.