THIERRY MICHEL

Contactgegevens THIERRY MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIERRY MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIERRY MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE STER 243; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 87275191 (+32-87275191) 87275191 (+32-87275191)

Fax (fax): +32 (15) 503-67-45 +32 (15) 503-67-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIERRY MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIERRY MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIERRY MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIERRY MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIERRY MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIERRY MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIERRY MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIERRY MICHEL
Products information THIERRY MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE05868591308
Ondernemingsnummer: 7888702392
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in THIERRY MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIERRY MICHEL
(Get full report from official database of BE for THIERRY MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIERRY MICHEL
Addition kinds of activities for THIERRY MICHEL

224103. Stoffen tapes | Fabric tapes
14590301. Aplite mijnbouw | Aplite mining
26729902. Doek gevoerd papier: gemaakt van gekochte papier | Cloth lined paper: made from purchased paper
28360102. plasma | Plasmas
32720104. Tanks, beton | Tanks, concrete
33390102. Loodsmelten en raffineren (primair) | Lead smelting and refining (primary)
36510101. Versterkers: radio, publiek adres of muziekinstrument | Amplifiers: radio, public address, or musical instrument
38290511. Scalers, nucleaire straling | Scalers, nuclear radiation
55990104. Vliegtuigen instrumenten, apparatuur of onderdelen | Aircraft instruments, equipment or parts

Werken bij THIERRY MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIERRY MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIERRY MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIERRY MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

 • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

 • Supervisor Warehouse - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een supervisor Warehouse. Taken: Je staat in voor de organisatie van het magazijn alsook de stocktelling. Orders in - en uitboeken met computer. Verschoven uurrooster: week 1: 6 - 14u30 week 2: 10-  18u30

 • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

 • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

 • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

 • Carrossier (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

 • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

 • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

 • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Viavera - Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

 • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van THIERRY MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of THIERRY MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIERRY MICHEL. Laat een reactie achter voor THIERRY MICHEL. THIERRY MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIERRY MICHEL. Leave a respond for THIERRY MICHEL. THIERRY MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIERRY MICHEL op de google maps. Adres en contacten THIERRY MICHEL
Location of THIERRY MICHEL on the google maps. Address and contacts of THIERRY MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come THIERRY MICHEL THIERRY MICHEL: INGRID PIERRE | NORDIC NV | LAURENCE HUYGEN | E. TUYTTEN | De Ridder D & Zn

Other related companies as THIERRY MICHEL: INGRID PIERRE | NORDIC NV | LAURENCE HUYGEN | E. TUYTTEN | De Ridder D & Zn

THIERRY MICHEL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIERRY MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868591308. Het bedrijf THIERRY MICHEL bevindt zich op het adres: ROUTE DE STER 243; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties. Producten gemaakt in THIERRY MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THIERRY MICHEL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIERRY MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIERRY MICHEL, openstaande posities, locatie van THIERRY MICHEL op de kaart.

THIERRY MICHEL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIERRY MICHEL, company assigned to the tax number BE05868591308. The company THIERRY MICHEL is located at the address: ROUTE DE STER 243; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties. Products created in THIERRY MICHEL were not found.
The main activity of THIERRY MICHEL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THIERRY MICHEL is not available. You also can look at reviews of THIERRY MICHEL, open positions, location of THIERRY MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIERRY MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIERRY MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIERRY MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIERRY MICHEL, employees, financial statistics.