SCHELDEKABEL

Contactgegevens SCHELDEKABEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHELDEKABEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHELDEKABEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHELDEDIJK 30; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52212052 (+32-52212052) 52212052 (+32-52212052)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHELDEKABEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHELDEKABEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHELDEKABEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHELDEKABEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHELDEKABEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHELDEKABEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHELDEKABEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHELDEKABEL
Products information SCHELDEKABEL

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in SCHELDEKABEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHELDEKABEL
(Get full report from official database of BE for SCHELDEKABEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHELDEKABEL
Addition kinds of activities for SCHELDEKABEL

2092. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
29110205. nafta | Naphtha
30520300. Rubber belting | Rubber belting
38619907. Stereopticons | Stereopticons

Werken bij SCHELDEKABEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHELDEKABEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHELDEKABEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHELDEKABEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B magazijn (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Chauffeur B / magazijnier zal je instaan voor het ondersteunen in de winterwissels. Concreet sta je in voor de transporten, het laden en ontladen van camions op 3 sites en de stockage in de magazijnen

 • Orderpicker (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

 • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

 • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: UW HELPENDE HAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

 • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

 • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Vaste Job

  Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

 • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

  Regio: LUXEMBOURG

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van SCHELDEKABEL in sociale netwerken
Look for responds of SCHELDEKABEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHELDEKABEL. Laat een reactie achter voor SCHELDEKABEL. SCHELDEKABEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHELDEKABEL. Leave a respond for SCHELDEKABEL. SCHELDEKABEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHELDEKABEL op de google maps. Adres en contacten SCHELDEKABEL
Location of SCHELDEKABEL on the google maps. Address and contacts of SCHELDEKABEL

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHELDEKABEL SCHELDEKABEL: CHRISTIAN PEERS | HOCCINVEST | GAMINO | RAYMOND MERCIER | F. VANDAMME

Other related companies as SCHELDEKABEL: CHRISTIAN PEERS | HOCCINVEST | GAMINO | RAYMOND MERCIER | F. VANDAMME

SCHELDEKABEL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHELDEKABEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf SCHELDEKABEL bevindt zich op het adres: SCHELDEDIJK 30; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties. Producten gemaakt in SCHELDEKABEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHELDEKABEL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHELDEKABEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHELDEKABEL, openstaande posities, locatie van SCHELDEKABEL op de kaart.

SCHELDEKABEL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHELDEKABEL, company assigned to the tax number BE09837402343. The company SCHELDEKABEL is located at the address: SCHELDEDIJK 30; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Elektrische installaties voor woningen; Industri?le elektrische installaties. Products created in SCHELDEKABEL were not found.
The main activity of SCHELDEKABEL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHELDEKABEL is not available. You also can look at reviews of SCHELDEKABEL, open positions, location of SCHELDEKABEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHELDEKABEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHELDEKABEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHELDEKABEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHELDEKABEL, employees, financial statistics.