VAN EECKHOUT

Contactgegevens VAN EECKHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN EECKHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN EECKHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POSTWEG 196; 1602; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 25690625 (+32-25690625) 25690625 (+32-25690625)

Fax (fax): +32 (65) 760-89-74 +32 (65) 760-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN EECKHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN EECKHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN EECKHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN EECKHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN EECKHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN EECKHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN EECKHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN EECKHOUT
Products information VAN EECKHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE05861175537
Ondernemingsnummer: 2006896972
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in VAN EECKHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwinstallaties; Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN EECKHOUT
(Get full report from official database of BE for VAN EECKHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN EECKHOUT
Addition kinds of activities for VAN EECKHOUT

6517. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
734902. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
14110206. Syeniet, dimensie-steengroeven | Syenite, dimension-quarrying
55719900. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
80210200. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices

Werken bij VAN EECKHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN EECKHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN EECKHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN EECKHOUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Slager (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

 • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

 • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

 • Loodgieter (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

 • x Lijnoperator REGIO SCHOTEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar lijnoperatoren. ✔ Taken: Produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes door het aansturen van een productielijn d.m.v. de optimale inzet van mensen en middelen. · Coördineren van de uitvoering van de productie binnen de toegewezen productielijn · Treffen van alle nodige voorbereidingen voor een goede opstart van de productiewerkzaamheden in de toegewezen ploeg. · Zorgen voor de juiste uitvoering van gelijktijdig lopende activiteiten · Aansturen van de directe medewerkers · Ingrijpen bij technische storingen aan installaties · Controleren hygiëne (HACCP), netheid en veiligheid in de productieomgeving

 • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

 • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: CLEAN & STEAM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

 • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Monteur (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

 • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

 • Kinesist(e) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASCLEPIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

 • Personal trainer regio Brasschaat (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: B FIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  B-Fit is een team van sport- en gezondheidscoaches, gespecialiseerd in personal training en performance coaching. Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer op zelfstandige basis om ons team te versterken in de omgeving van Brasschaat, zowel voor begeleiding in het fitness-centrum als thuisbegeleiding. Mensen coaches naar meer gezondheid, een actievere levensstijl en een beter voedingspatroon is je eerste taak. Je zorgt voor gevarieerde trainingen, voert bepaalde testen uit en maakt trainingsschema’s. Je geeft steeds accurate informatie over training en voeding, en coacht mensen naar meer levenskwaliteit. Naast het coachen van mensen, schrijf en ontwikkel je ook mee content. Dit kunnen blogposts, artikels of social media-posts zijn. Je bent steeds up-to date en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen binnen je werkgebied en je draagt die over op het hele team. Je zorgt voor een prettige werkverhouding, zowel met de klant als met je collega’s. Samen met de collega's help je meedenken naar nieuwe initiatieven en je werkt ze uit. Onze website: www.bfitpersonaltraining.be

Zoek naar antwoorden van VAN EECKHOUT in sociale netwerken
Look for responds of VAN EECKHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN EECKHOUT. Laat een reactie achter voor VAN EECKHOUT. VAN EECKHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN EECKHOUT. Leave a respond for VAN EECKHOUT. VAN EECKHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN EECKHOUT op de google maps. Adres en contacten VAN EECKHOUT
Location of VAN EECKHOUT on the google maps. Address and contacts of VAN EECKHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN EECKHOUT VAN EECKHOUT: JEAN DRAGUEZ DE HAULT | LA FRASCA | Belmin Geel | VERHAEGEN | Destadsbader D

Other related companies as VAN EECKHOUT: JEAN DRAGUEZ DE HAULT | LA FRASCA | Belmin Geel | VERHAEGEN | Destadsbader D

VAN EECKHOUT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN EECKHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05861175537. Het bedrijf VAN EECKHOUT bevindt zich op het adres: POSTWEG 196; 1602; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwinstallaties; Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in VAN EECKHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN EECKHOUT is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN EECKHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN EECKHOUT, openstaande posities, locatie van VAN EECKHOUT op de kaart.

VAN EECKHOUT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN EECKHOUT, company assigned to the tax number BE05861175537. The company VAN EECKHOUT is located at the address: POSTWEG 196; 1602; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwinstallaties; Gespecialiseerde niet-residenti?le bouw; Gespecialiseerde residenti?le bouw; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in VAN EECKHOUT were not found.
The main activity of VAN EECKHOUT is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN EECKHOUT is not available. You also can look at reviews of VAN EECKHOUT, open positions, location of VAN EECKHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN EECKHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN EECKHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN EECKHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN EECKHOUT, employees, financial statistics.