ZWAKHOVEN

Contactgegevens ZWAKHOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZWAKHOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZWAKHOVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVRIJDINGSLAAN 58; 3665; AS, België

Telefoon (phone): 477294649 (+32-477294649) 477294649 (+32-477294649)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZWAKHOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZWAKHOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZWAKHOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZWAKHOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZWAKHOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZWAKHOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZWAKHOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZWAKHOVEN
Products information ZWAKHOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ZWAKHOVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwinstallaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZWAKHOVEN
(Get full report from official database of BE for ZWAKHOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZWAKHOVEN
Addition kinds of activities for ZWAKHOVEN

344304. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
514907. Crackers, koekjes en bakkerijproducten | Crackers, cookies, and bakery products
861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
36999908. Maser apparatuur | Maser equipment
38210303. Ovens, laboratorium | Furnaces, laboratory

Werken bij ZWAKHOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZWAKHOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZWAKHOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZWAKHOVEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent Lijnoperator (m/v) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - Hoofdbedienaar van verpakkingslijnen en -machines - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - medewerkers aan de lijn werkinstructies geven en inschakelen tijdens referentiewissels - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

 • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

 • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

 • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

 • Orderpicker (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

 • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

 • Metser (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

 • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

 • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: KANDRIKEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

 • auticoach (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • flexi job (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: DE GROTE STOVE

  Type: Flexijob

  poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van ZWAKHOVEN in sociale netwerken
Look for responds of ZWAKHOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZWAKHOVEN. Laat een reactie achter voor ZWAKHOVEN. ZWAKHOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZWAKHOVEN. Leave a respond for ZWAKHOVEN. ZWAKHOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZWAKHOVEN op de google maps. Adres en contacten ZWAKHOVEN
Location of ZWAKHOVEN on the google maps. Address and contacts of ZWAKHOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ZWAKHOVEN ZWAKHOVEN: TURBO ROSE LTD | Soleil | G. GENET | R.C. OVERBOELARE | SEATS AND SOFAS

Other related companies as ZWAKHOVEN: TURBO ROSE LTD | Soleil | G. GENET | R.C. OVERBOELARE | SEATS AND SOFAS

ZWAKHOVEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZWAKHOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf ZWAKHOVEN bevindt zich op het adres: BEVRIJDINGSLAAN 58; 3665; AS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwinstallaties. Producten gemaakt in ZWAKHOVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZWAKHOVEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZWAKHOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZWAKHOVEN, openstaande posities, locatie van ZWAKHOVEN op de kaart.

ZWAKHOVEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZWAKHOVEN, company assigned to the tax number BE04232727050. The company ZWAKHOVEN is located at the address: BEVRIJDINGSLAAN 58; 3665; AS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwinstallaties. Products created in ZWAKHOVEN were not found.
The main activity of ZWAKHOVEN is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZWAKHOVEN is not available. You also can look at reviews of ZWAKHOVEN, open positions, location of ZWAKHOVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZWAKHOVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZWAKHOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZWAKHOVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZWAKHOVEN, employees, financial statistics.