JULIEN VERLINDEN

Contactgegevens JULIEN VERLINDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN VERLINDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN VERLINDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORGSTRAAT 10; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 33116543 (+32-33116543) 33116543 (+32-33116543)

Fax (fax): +32 (82) 475-27-81 +32 (82) 475-27-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN VERLINDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN VERLINDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN VERLINDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN VERLINDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN VERLINDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN VERLINDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN VERLINDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN VERLINDEN
Products information JULIEN VERLINDEN

BTW identificatienummer (tax): BE08959320068
Ondernemingsnummer: 3294494628
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in JULIEN VERLINDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN VERLINDEN
(Get full report from official database of BE for JULIEN VERLINDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN VERLINDEN
Addition kinds of activities for JULIEN VERLINDEN

24910202. Spoorwegbruggen en schakelbanden, behandeld hout | Railroad cross bridges and switch ties, treated wood
26310405. Latex bord | Latex board
35999903. katapulten | Catapults
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
51599903. Gedroogde bietpulp | Dried beet pulp
51990405. Industriële garens | Industrial yarns
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair

Werken bij JULIEN VERLINDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN VERLINDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN VERLINDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN VERLINDEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: RUNTIME HAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • KELNER STUDENT (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

  Type: Studentenjob

  wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

 • jobstudenten (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LA STALLA

  Type: Studentenjob

  werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

 • Elektro -monteur (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: BUTLER TECH

  Type: Vaste Job

  Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

 • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

 • Process Engineer (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

 • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: BRAKEL AERO

  Type: Vaste Job

  Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

 • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO MALDEGEM) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Commercieel Adviseur Bank (regio Maldegem) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Maldegem Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Maldegem. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

 • Projectleider Bouw (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als projectleider bouw zorg je voor de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen. Dit omvat o.m : Het vastleggen van de algemene planning. Het bewaken van de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie. Het instaan voor de globale budgettoewijzing van alle kosten aan de verschillende projectpartijen. Het op regelmatige basis controleren van de vooropgestelde budgetten en deze eventueel bijsturen. Studie van kleinere projecten doe je zelf, voor grotere projecten krijgt je de nodige hulp. Je volgt de technische randaspecten van het project op: vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

 • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

Zoek naar antwoorden van JULIEN VERLINDEN in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN VERLINDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN VERLINDEN. Laat een reactie achter voor JULIEN VERLINDEN. JULIEN VERLINDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN VERLINDEN. Leave a respond for JULIEN VERLINDEN. JULIEN VERLINDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN VERLINDEN op de google maps. Adres en contacten JULIEN VERLINDEN
Location of JULIEN VERLINDEN on the google maps. Address and contacts of JULIEN VERLINDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN VERLINDEN JULIEN VERLINDEN: FLCARSID SA | Europassur bvba CV | HUIS EVELIEN | CUZN DAKWERKEN | SANICENTRAL H. NICQUE NV

Other related companies as JULIEN VERLINDEN: FLCARSID SA | Europassur bvba CV | HUIS EVELIEN | CUZN DAKWERKEN | SANICENTRAL H. NICQUE NV

JULIEN VERLINDEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN VERLINDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08959320068. Het bedrijf JULIEN VERLINDEN bevindt zich op het adres: BORGSTRAAT 10; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Woningbouw. Producten gemaakt in JULIEN VERLINDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIEN VERLINDEN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN VERLINDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN VERLINDEN, openstaande posities, locatie van JULIEN VERLINDEN op de kaart.

JULIEN VERLINDEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN VERLINDEN, company assigned to the tax number BE08959320068. The company JULIEN VERLINDEN is located at the address: BORGSTRAAT 10; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging; Woningbouw. Products created in JULIEN VERLINDEN were not found.
The main activity of JULIEN VERLINDEN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN VERLINDEN is not available. You also can look at reviews of JULIEN VERLINDEN, open positions, location of JULIEN VERLINDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN VERLINDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN VERLINDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN VERLINDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN VERLINDEN, employees, financial statistics.