SCHMITZ ENTREPRISES

Contactgegevens SCHMITZ ENTREPRISES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHMITZ ENTREPRISES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHMITZ ENTREPRISES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D?OURTHE 200; 6672; GOUVY, België

Telefoon (phone): 80517241 (+32-80517241) 80517241 (+32-80517241)

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHMITZ ENTREPRISES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHMITZ ENTREPRISES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHMITZ ENTREPRISES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHMITZ ENTREPRISES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHMITZ ENTREPRISES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHMITZ ENTREPRISES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHMITZ ENTREPRISES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHMITZ ENTREPRISES
Products information SCHMITZ ENTREPRISES

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in SCHMITZ ENTREPRISES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Glaszetten and glaswerk; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHMITZ ENTREPRISES
(Get full report from official database of BE for SCHMITZ ENTREPRISES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHMITZ ENTREPRISES
Addition kinds of activities for SCHMITZ ENTREPRISES

3321. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
3582. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
7997. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
33579907. Schipkabel, nonferrous | Shipboard cable, nonferrous
34430126. Vaartuigen, proces of opslag (van boilerwinkels): metalen plaat | Vessels, process or storage (from boiler shops): metal plate
79990503. Motor verhuur | Motorcycle rental

Werken bij SCHMITZ ENTREPRISES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHMITZ ENTREPRISES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHMITZ ENTREPRISES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHMITZ ENTREPRISES. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

 • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Studentenjob

  - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

 • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

 • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BRICO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

 • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

  Regio: DOTTIGNIES

  Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

  Type: Vaste Job

  - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

 • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: JONGERAVEN

  Type: Vaste Job

  Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

 • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: DOMMELHOF

  Type: Vaste Job

  contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

  Regio: BAVIKHOVE

  Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

 • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

 • KELNER (VAALBEEK)

  Regio: VAALBEEK

  Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

  Type: Flexijob

  U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van SCHMITZ ENTREPRISES in sociale netwerken
Look for responds of SCHMITZ ENTREPRISES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHMITZ ENTREPRISES. Laat een reactie achter voor SCHMITZ ENTREPRISES. SCHMITZ ENTREPRISES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHMITZ ENTREPRISES. Leave a respond for SCHMITZ ENTREPRISES. SCHMITZ ENTREPRISES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHMITZ ENTREPRISES op de google maps. Adres en contacten SCHMITZ ENTREPRISES
Location of SCHMITZ ENTREPRISES on the google maps. Address and contacts of SCHMITZ ENTREPRISES

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHMITZ ENTREPRISES SCHMITZ ENTREPRISES: Colfs Ch | DةLIFRANCE BOUTIQUE | Gossart J | NOBLE FINK PACKAGING | FEDERALE POLITIE

Other related companies as SCHMITZ ENTREPRISES: Colfs Ch | DةLIFRANCE BOUTIQUE | Gossart J | NOBLE FINK PACKAGING | FEDERALE POLITIE

SCHMITZ ENTREPRISES is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHMITZ ENTREPRISES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf SCHMITZ ENTREPRISES bevindt zich op het adres: RUE D?OURTHE 200; 6672; GOUVY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Glaszetten and glaswerk; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Pleisterwerk. Producten gemaakt in SCHMITZ ENTREPRISES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHMITZ ENTREPRISES is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHMITZ ENTREPRISES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHMITZ ENTREPRISES, openstaande posities, locatie van SCHMITZ ENTREPRISES op de kaart.

SCHMITZ ENTREPRISES is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHMITZ ENTREPRISES, company assigned to the tax number BE06707672119. The company SCHMITZ ENTREPRISES is located at the address: RUE D?OURTHE 200; 6672; GOUVY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Glaszetten and glaswerk; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Pleisterwerk. Products created in SCHMITZ ENTREPRISES were not found.
The main activity of SCHMITZ ENTREPRISES is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHMITZ ENTREPRISES is not available. You also can look at reviews of SCHMITZ ENTREPRISES, open positions, location of SCHMITZ ENTREPRISES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHMITZ ENTREPRISES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHMITZ ENTREPRISES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHMITZ ENTREPRISES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHMITZ ENTREPRISES, employees, financial statistics.