D.V.V.R.

Contactgegevens D.V.V.R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.V.V.R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.V.V.R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SANNASTRAAT 5; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 54337740 (+32-54337740) 54337740 (+32-54337740)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.V.V.R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.V.V.R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.V.V.R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.V.V.R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.V.V.R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.V.V.R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.V.V.R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.V.V.R.
Products information D.V.V.R.

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in D.V.V.R. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Elektrische installaties voor woningen; Glaszetten and glaswerk; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties; Pleisterwerk; Projectontwikkelaars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.V.V.R.
(Get full report from official database of BE for D.V.V.R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.V.V.R.
Addition kinds of activities for D.V.V.R.

01610301. Bietenboerderij | Beet farm
07629902. Beheer en onderhoud van boomgaarden | Orchard management and maintenance services
07830200. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
26760202. Panty liners: gemaakt van gekocht papier | Panty liners: made from purchased paper
27590504. Kantoorartikelen: drukwerk, NSK | Stationery: printing, nsk
33550201. Bars, gerold, aluminium | Bars, rolled, aluminum
50849901. Cementmachines | Cement making machinery
59410000. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
73891704. Fotografie makelaars | Photography brokers

Werken bij D.V.V.R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.V.V.R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.V.V.R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.V.V.R.. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior dossierbeheerder met ambitie - Sint-Niklaas (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een junior dossierbeheerder voor een boekhoudkantoor in Temse. Onze klant is een middelgroot boekhoudkantoor gelegen in Temse. Je komt terecht in een leuk team in een aangename werkomgeving. Door de ligging is het kantoor goed te bereiken met openbaar vervoer. Je zal starten als junior dossierbeheerder: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken en kas in Je bereidt de BTW-aangifte voor Stelselmatig zal je doorgroeien tot senior dossierbeheerder. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

 • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

 • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: PICOBELLO BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Huishoudhulp Assistentiewoningen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is al jaren actief in de zorg en -welzijnssector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Voor onze nieuwbouw Budalys zijn wij op zoek naar een huishoudhulp bij klanten aan huis in het kader van de dienstencheques voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt bij bejaarde klanten en zorgbehoevenden in het centrum van Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: DENK IP

  Type: Vaste Job

  Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van D.V.V.R. in sociale netwerken
Look for responds of D.V.V.R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.V.V.R.. Laat een reactie achter voor D.V.V.R.. D.V.V.R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.V.V.R.. Leave a respond for D.V.V.R.. D.V.V.R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.V.V.R. op de google maps. Adres en contacten D.V.V.R.
Location of D.V.V.R. on the google maps. Address and contacts of D.V.V.R.

Andere gerelateerde bedrijven als come D.V.V.R. D.V.V.R.: Humbeeck J | de Ceuninck Catherine | GARAGE VERMEULEN | W.C. HEIDE-NOORD | P茅ters Jos茅

Other related companies as D.V.V.R.: Humbeeck J | de Ceuninck Catherine | GARAGE VERMEULEN | W.C. HEIDE-NOORD | P茅ters Jos茅

D.V.V.R. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.V.V.R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf D.V.V.R. bevindt zich op het adres: SANNASTRAAT 5; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Elektrische installaties voor woningen; Glaszetten and glaswerk; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties; Pleisterwerk; Projectontwikkelaars. Producten gemaakt in D.V.V.R. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.V.V.R. is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.V.V.R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.V.V.R., openstaande posities, locatie van D.V.V.R. op de kaart.

D.V.V.R. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.V.V.R., company assigned to the tax number BE03995422363. The company D.V.V.R. is located at the address: SANNASTRAAT 5; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Dakwerken; Elektrische installaties voor woningen; Glaszetten and glaswerk; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Loodgieterij, verwarming and sanitaire installaties; Pleisterwerk; Projectontwikkelaars. Products created in D.V.V.R. were not found.
The main activity of D.V.V.R. is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of D.V.V.R. is not available. You also can look at reviews of D.V.V.R., open positions, location of D.V.V.R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.V.V.R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.V.V.R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.V.V.R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.V.V.R., employees, financial statistics.