GARAGE VERMEULEN

Contactgegevens GARAGE VERMEULEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE VERMEULEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE VERMEULEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STENENBRUG 63; 2140; BORGERHOUT, België

Telefoon (phone): 32366787 32366787

Fax (fax): +32 (63) 313-71-60 +32 (63) 313-71-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE VERMEULEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE VERMEULEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE VERMEULEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE VERMEULEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE VERMEULEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE VERMEULEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE VERMEULEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE VERMEULEN
Products information GARAGE VERMEULEN

BTW identificatienummer (tax): BE01160675048
Ondernemingsnummer: 2146972656
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in GARAGE VERMEULEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Mazda; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE VERMEULEN
(Get full report from official database of BE for GARAGE VERMEULEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE VERMEULEN
Addition kinds of activities for GARAGE VERMEULEN

34420402. Garage deuren, overhead: metaal | Garage doors, overhead: metal
35429917. Robots voor het vormen van metalen: persen, extruderen, enz. | Robots for metal forming: pressing, extruding, etc.
35720201. Tape recorders voor computers | Tape recorders for computers
38430107. Tandheelkundige stoelen | Dental chairs
63510200. Fidelity verzekering | Fidelity insurance

Werken bij GARAGE VERMEULEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE VERMEULEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE VERMEULEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE VERMEULEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • HVAC technieker regio haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming, ... Je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op; Je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken; Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

Zoek naar antwoorden van GARAGE VERMEULEN in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE VERMEULEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE VERMEULEN. Laat een reactie achter voor GARAGE VERMEULEN. GARAGE VERMEULEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE VERMEULEN. Leave a respond for GARAGE VERMEULEN. GARAGE VERMEULEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE VERMEULEN op de google maps. Adres en contacten GARAGE VERMEULEN
Location of GARAGE VERMEULEN on the google maps. Address and contacts of GARAGE VERMEULEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE VERMEULEN GARAGE VERMEULEN: FA. LOWYCK | THE SPACE | ANNICK BEERNAERT | Frabel-Cleaning BVBA | DE CLERK M

Other related companies as GARAGE VERMEULEN: FA. LOWYCK | THE SPACE | ANNICK BEERNAERT | Frabel-Cleaning BVBA | DE CLERK M

GARAGE VERMEULEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE VERMEULEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01160675048. Het bedrijf GARAGE VERMEULEN bevindt zich op het adres: STENENBRUG 63; 2140; BORGERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Mazda; Voertuigen. Producten gemaakt in GARAGE VERMEULEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE VERMEULEN is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE VERMEULEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE VERMEULEN, openstaande posities, locatie van GARAGE VERMEULEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE VERMEULEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE VERMEULEN, company assigned to the tax number BE01160675048. The company GARAGE VERMEULEN is located at the address: STENENBRUG 63; 2140; BORGERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Mazda; Voertuigen. Products created in GARAGE VERMEULEN were not found.
The main activity of GARAGE VERMEULEN is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE VERMEULEN is not available. You also can look at reviews of GARAGE VERMEULEN, open positions, location of GARAGE VERMEULEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE VERMEULEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE VERMEULEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE VERMEULEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE VERMEULEN, employees, financial statistics.