ADRIANUS GODRIE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ADRIANUS GODRIE
Private companiesWater Transportation • ADRIANUS GODRIE

Contactgegevens ADRIANUS GODRIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRIANUS GODRIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRIANUS GODRIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTENHOFLAAN 5; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36362659 (+32-36362659) 36362659 (+32-36362659)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRIANUS GODRIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRIANUS GODRIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRIANUS GODRIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRIANUS GODRIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRIANUS GODRIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRIANUS GODRIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRIANUS GODRIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRIANUS GODRIE
Products information ADRIANUS GODRIE

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ADRIANUS GODRIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Bouwwerktuigen Gh; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRIANUS GODRIE
(Get full report from official database of BE for ADRIANUS GODRIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRIANUS GODRIE
Addition kinds of activities for ADRIANUS GODRIE

7241. Kapper winkels | Barber shops
323105. Laboratoriumglaswerk | Laboratory glassware
356101. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
31310202. Hielkapjes | Heel caps
31729904. Tabakzakken | Tobacco pouches
55310106. Aanhangwagens, auto's | Trailer hitches, automotive

Werken bij ADRIANUS GODRIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRIANUS GODRIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRIANUS GODRIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRIANUS GODRIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er 20u Regio Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van ADRIANUS GODRIE in sociale netwerken
Look for responds of ADRIANUS GODRIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRIANUS GODRIE. Laat een reactie achter voor ADRIANUS GODRIE. ADRIANUS GODRIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRIANUS GODRIE. Leave a respond for ADRIANUS GODRIE. ADRIANUS GODRIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRIANUS GODRIE op de google maps. Adres en contacten ADRIANUS GODRIE
Location of ADRIANUS GODRIE on the google maps. Address and contacts of ADRIANUS GODRIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRIANUS GODRIE ADRIANUS GODRIE: Kuara | BENOIT KESTELOOT | ANNE-ELISABETH SINTZOFF | GOEDELE JACOBS | POLICE F?D?RALE

Other related companies as ADRIANUS GODRIE: Kuara | BENOIT KESTELOOT | ANNE-ELISABETH SINTZOFF | GOEDELE JACOBS | POLICE F?D?RALE

ADRIANUS GODRIE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADRIANUS GODRIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf ADRIANUS GODRIE bevindt zich op het adres: KATTENHOFLAAN 5; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Bouwwerktuigen Gh; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in ADRIANUS GODRIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADRIANUS GODRIE is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRIANUS GODRIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRIANUS GODRIE, openstaande posities, locatie van ADRIANUS GODRIE op de kaart.

ADRIANUS GODRIE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADRIANUS GODRIE, company assigned to the tax number BE07082580566. The company ADRIANUS GODRIE is located at the address: KATTENHOFLAAN 5; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Bouwwerktuigen Gh; Verhuur bouwmachines. Products created in ADRIANUS GODRIE were not found.
The main activity of ADRIANUS GODRIE is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRIANUS GODRIE is not available. You also can look at reviews of ADRIANUS GODRIE, open positions, location of ADRIANUS GODRIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRIANUS GODRIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRIANUS GODRIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRIANUS GODRIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRIANUS GODRIE, employees, financial statistics.