LATTOFLEX-READY-HOME

Contactgegevens LATTOFLEX-READY-HOME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LATTOFLEX-READY-HOME: address, phone, fax, email, website, opening hours

LATTOFLEX-READY-HOME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Georges Henri 376; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 734 95 50 (+32-02 734 95 50) 02 734 95 50 (+32-02 734 95 50)

Fax (fax): 02 734 95 50 (+32-02 734 95 50) 02 734 95 50 (+32-02 734 95 50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LATTOFLEX-READY-HOME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LATTOFLEX-READY-HOME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LATTOFLEX-READY-HOME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LATTOFLEX-READY-HOME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LATTOFLEX-READY-HOME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LATTOFLEX-READY-HOME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LATTOFLEX-READY-HOME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LATTOFLEX-READY-HOME
Products information LATTOFLEX-READY-HOME

BTW identificatienummer (tax): BE01067840576
Ondernemingsnummer: 5848815917
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 435,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LATTOFLEX-READY-HOME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LATTOFLEX-READY-HOME
(Get full report from official database of BE for LATTOFLEX-READY-HOME)

Aanvulling soorten activiteiten voor LATTOFLEX-READY-HOME
Addition kinds of activities for LATTOFLEX-READY-HOME

238600. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
22111106. Cretonne, katoen | Cretonne, cotton
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
28349902. Druggists 'preparaten (farmaceutica) | Druggists' preparations (pharmaceuticals)
31610000. Bagage | Luggage
57319908. Tape recorders en spelers | Tape recorders and players

Werken bij LATTOFLEX-READY-HOME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LATTOFLEX-READY-HOME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LATTOFLEX-READY-HOME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LATTOFLEX-READY-HOME. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Persoonlijk assistent - 1 avond zwemmen in de week - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een doof-blinde man zoeken we een student die tijdens de week één dag wil werken als persoonlijk assistent.Op welke dag dit in de week zal plaatsvinden, is bespreekbaar. De zwemactiviteit duurt ongeveer van 19u - 22u. Hij zoekt iemand die beschikbaar is van september tot december 2018.

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

Zoek naar antwoorden van LATTOFLEX-READY-HOME in sociale netwerken
Look for responds of LATTOFLEX-READY-HOME in social networks

Lees alle opmerkingen voor LATTOFLEX-READY-HOME. Laat een reactie achter voor LATTOFLEX-READY-HOME. LATTOFLEX-READY-HOME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LATTOFLEX-READY-HOME. Leave a respond for LATTOFLEX-READY-HOME. LATTOFLEX-READY-HOME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LATTOFLEX-READY-HOME op de google maps. Adres en contacten LATTOFLEX-READY-HOME
Location of LATTOFLEX-READY-HOME on the google maps. Address and contacts of LATTOFLEX-READY-HOME

Andere gerelateerde bedrijven als come LATTOFLEX-READY-HOME LATTOFLEX-READY-HOME: Leclercq J-L | Huize Ten Boomgaarde | VDAB | S. BRANDS | Legrand Services sprl

Other related companies as LATTOFLEX-READY-HOME: Leclercq J-L | Huize Ten Boomgaarde | VDAB | S. BRANDS | Legrand Services sprl

LATTOFLEX-READY-HOME is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LATTOFLEX-READY-HOME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01067840576. Het bedrijf LATTOFLEX-READY-HOME bevindt zich op het adres: Avenue Georges Henri 376; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 435,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Producten gemaakt in LATTOFLEX-READY-HOME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LATTOFLEX-READY-HOME is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LATTOFLEX-READY-HOME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LATTOFLEX-READY-HOME, openstaande posities, locatie van LATTOFLEX-READY-HOME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LATTOFLEX-READY-HOME is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LATTOFLEX-READY-HOME, company assigned to the tax number BE01067840576. The company LATTOFLEX-READY-HOME is located at the address: Avenue Georges Henri 376; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 435,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beds and mattresses - Retail. Products created in LATTOFLEX-READY-HOME were not found.
The main activity of LATTOFLEX-READY-HOME is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LATTOFLEX-READY-HOME is not available. You also can look at reviews of LATTOFLEX-READY-HOME, open positions, location of LATTOFLEX-READY-HOME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LATTOFLEX-READY-HOME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LATTOFLEX-READY-HOME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LATTOFLEX-READY-HOME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LATTOFLEX-READY-HOME, employees, financial statistics.