TONY VAN NIEUWENHUYSE

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • TONY VAN NIEUWENHUYSE
Private companiesMembership Organizations • TONY VAN NIEUWENHUYSE

Contactgegevens TONY VAN NIEUWENHUYSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TONY VAN NIEUWENHUYSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TONY VAN NIEUWENHUYSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSESTEENWEG 684; 3202; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 13784052 (+32-13784052) 13784052 (+32-13784052)

Fax (fax): +32 (61) 993-24-34 +32 (61) 993-24-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TONY VAN NIEUWENHUYSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TONY VAN NIEUWENHUYSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TONY VAN NIEUWENHUYSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TONY VAN NIEUWENHUYSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TONY VAN NIEUWENHUYSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TONY VAN NIEUWENHUYSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TONY VAN NIEUWENHUYSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TONY VAN NIEUWENHUYSE
Products information TONY VAN NIEUWENHUYSE

BTW identificatienummer (tax): BE03021759033
Ondernemingsnummer: 3928955078
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in TONY VAN NIEUWENHUYSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Antiek

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TONY VAN NIEUWENHUYSE
(Get full report from official database of BE for TONY VAN NIEUWENHUYSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TONY VAN NIEUWENHUYSE
Addition kinds of activities for TONY VAN NIEUWENHUYSE

541199. Supermarkten, nec | Grocery stores, nec
33650103. Huishoudelijke keukengerei, gegoten aluminium | Household utensils, cast aluminum
36210301. Controleapparatuur voor bussen of vrachtwagens, elektrisch | Control equipment for buses or trucks, electric
39490606. Waterski's | Water skis
49119906. Nucleaire elektrische energie generatie | Nuclear electric power generation
51479900. Vlees en vleesproducten, niet inbegrepen | Meats and meat products, nec
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs
73729905. Besturingssystemen computer software | Operating systems computer software

Werken bij TONY VAN NIEUWENHUYSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TONY VAN NIEUWENHUYSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TONY VAN NIEUWENHUYSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TONY VAN NIEUWENHUYSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • Huishoudhulp in Brugge - Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: PSYWORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van TONY VAN NIEUWENHUYSE in sociale netwerken
Look for responds of TONY VAN NIEUWENHUYSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TONY VAN NIEUWENHUYSE. Laat een reactie achter voor TONY VAN NIEUWENHUYSE. TONY VAN NIEUWENHUYSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TONY VAN NIEUWENHUYSE. Leave a respond for TONY VAN NIEUWENHUYSE. TONY VAN NIEUWENHUYSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TONY VAN NIEUWENHUYSE op de google maps. Adres en contacten TONY VAN NIEUWENHUYSE
Location of TONY VAN NIEUWENHUYSE on the google maps. Address and contacts of TONY VAN NIEUWENHUYSE

Andere gerelateerde bedrijven als come TONY VAN NIEUWENHUYSE TONY VAN NIEUWENHUYSE: C & B BVBA | Arcades (Garage des) SA | CAR & TRUCK WASH DE WAVRE | RICHARDUS OYEN | PAUL ZEGERS

Other related companies as TONY VAN NIEUWENHUYSE: C & B BVBA | Arcades (Garage des) SA | CAR & TRUCK WASH DE WAVRE | RICHARDUS OYEN | PAUL ZEGERS

TONY VAN NIEUWENHUYSE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TONY VAN NIEUWENHUYSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03021759033. Het bedrijf TONY VAN NIEUWENHUYSE bevindt zich op het adres: DIESTSESTEENWEG 684; 3202; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Antiek. Producten gemaakt in TONY VAN NIEUWENHUYSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TONY VAN NIEUWENHUYSE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TONY VAN NIEUWENHUYSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TONY VAN NIEUWENHUYSE, openstaande posities, locatie van TONY VAN NIEUWENHUYSE op de kaart.

TONY VAN NIEUWENHUYSE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is TONY VAN NIEUWENHUYSE, company assigned to the tax number BE03021759033. The company TONY VAN NIEUWENHUYSE is located at the address: DIESTSESTEENWEG 684; 3202; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Antiek. Products created in TONY VAN NIEUWENHUYSE were not found.
The main activity of TONY VAN NIEUWENHUYSE is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TONY VAN NIEUWENHUYSE is not available. You also can look at reviews of TONY VAN NIEUWENHUYSE, open positions, location of TONY VAN NIEUWENHUYSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TONY VAN NIEUWENHUYSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TONY VAN NIEUWENHUYSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TONY VAN NIEUWENHUYSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TONY VAN NIEUWENHUYSE, employees, financial statistics.