VISSER & SMIT HANAB

Contactgegevens VISSER & SMIT HANAB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VISSER & SMIT HANAB: address, phone, fax, email, website, opening hours

VISSER & SMIT HANAB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT NIKLAASSTRAAT 22; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37707884 (+32-37707884) 37707884 (+32-37707884)

Fax (fax): +32 (63) 296-38-54 +32 (63) 296-38-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VISSER & SMIT HANAB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VISSER & SMIT HANAB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VISSER & SMIT HANAB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VISSER & SMIT HANAB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VISSER & SMIT HANAB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VISSER & SMIT HANAB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VISSER & SMIT HANAB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VISSER & SMIT HANAB
Products information VISSER & SMIT HANAB

BTW identificatienummer (tax): BE06927673339
Ondernemingsnummer: 1230987548
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 746,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in VISSER & SMIT HANAB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VISSER & SMIT HANAB
(Get full report from official database of BE for VISSER & SMIT HANAB)

Aanvulling soorten activiteiten voor VISSER & SMIT HANAB
Addition kinds of activities for VISSER & SMIT HANAB

8422. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
355500. Printing machines | Printing trades machinery
394910. Bowling apparatuur en benodigdheden | Bowling equipment and supplies
20480104. Kipvoer, bereid | Chicken feeds, prepared
20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
28650310. chloortolueen | Chlorotoluene
50650408. Tv-onderdelen en accessoires, niet inbegrepen | Tv parts and accessories, nec
51990700. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
56619904. Mannenschoenen | Men's shoes
79220102. Boekingsbureau, theatraal | Booking agency, theatrical

Werken bij VISSER & SMIT HANAB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VISSER & SMIT HANAB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VISSER & SMIT HANAB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VISSER & SMIT HANAB. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van VISSER & SMIT HANAB in sociale netwerken
Look for responds of VISSER & SMIT HANAB in social networks

Lees alle opmerkingen voor VISSER & SMIT HANAB. Laat een reactie achter voor VISSER & SMIT HANAB. VISSER & SMIT HANAB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VISSER & SMIT HANAB. Leave a respond for VISSER & SMIT HANAB. VISSER & SMIT HANAB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VISSER & SMIT HANAB op de google maps. Adres en contacten VISSER & SMIT HANAB
Location of VISSER & SMIT HANAB on the google maps. Address and contacts of VISSER & SMIT HANAB

Andere gerelateerde bedrijven als come VISSER & SMIT HANAB VISSER & SMIT HANAB: LUC VERHULST | GUSTAAF VAN DEN STEEN | Deceuninck-Casier NV | PENSION BELLE-VUE | P Corman

Other related companies as VISSER & SMIT HANAB: LUC VERHULST | GUSTAAF VAN DEN STEEN | Deceuninck-Casier NV | PENSION BELLE-VUE | P Corman

VISSER & SMIT HANAB is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VISSER & SMIT HANAB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06927673339. Het bedrijf VISSER & SMIT HANAB bevindt zich op het adres: SINT NIKLAASSTRAAT 22; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 746,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken. Producten gemaakt in VISSER & SMIT HANAB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VISSER & SMIT HANAB is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VISSER & SMIT HANAB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VISSER & SMIT HANAB, openstaande posities, locatie van VISSER & SMIT HANAB op de kaart.

VISSER & SMIT HANAB is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VISSER & SMIT HANAB, company assigned to the tax number BE06927673339. The company VISSER & SMIT HANAB is located at the address: SINT NIKLAASSTRAAT 22; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 746,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken. Products created in VISSER & SMIT HANAB were not found.
The main activity of VISSER & SMIT HANAB is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VISSER & SMIT HANAB is not available. You also can look at reviews of VISSER & SMIT HANAB, open positions, location of VISSER & SMIT HANAB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VISSER & SMIT HANAB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VISSER & SMIT HANAB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VISSER & SMIT HANAB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VISSER & SMIT HANAB, employees, financial statistics.