RUDY BERTELS WONINGBOUW

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • RUDY BERTELS WONINGBOUW
Private companiesCoal Mining • RUDY BERTELS WONINGBOUW

Contactgegevens RUDY BERTELS WONINGBOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUDY BERTELS WONINGBOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUDY BERTELS WONINGBOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRASEL 42; 2480; DESSEL, België

Telefoon (phone): 14370944 (+32-14370944) 14370944 (+32-14370944)

Fax (fax): +32 (87) 420-52-97 +32 (87) 420-52-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUDY BERTELS WONINGBOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUDY BERTELS WONINGBOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUDY BERTELS WONINGBOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUDY BERTELS WONINGBOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUDY BERTELS WONINGBOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUDY BERTELS WONINGBOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUDY BERTELS WONINGBOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUDY BERTELS WONINGBOUW
Products information RUDY BERTELS WONINGBOUW

BTW identificatienummer (tax): BE05535705566
Ondernemingsnummer: 8860992431
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in RUDY BERTELS WONINGBOUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUDY BERTELS WONINGBOUW
(Get full report from official database of BE for RUDY BERTELS WONINGBOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUDY BERTELS WONINGBOUW
Addition kinds of activities for RUDY BERTELS WONINGBOUW

5714. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
01740000. Citrus vruchten | Citrus fruits
20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
20990700. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
25420210. Showcases (niet gekoeld): behalve hout | Showcases (not refrigerated): except wood
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial
61599900. Diverse zakelijke kredietinstellingen, nv | Miscellaneous business credit institutions, nec
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair

Werken bij RUDY BERTELS WONINGBOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUDY BERTELS WONINGBOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUDY BERTELS WONINGBOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUDY BERTELS WONINGBOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • 2 Operator Lijn verantwoordelijke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Opstarten en draaiende houden van de lijn Ingrijpen bij eenvoudige pannes Zelfstandig werken Aansturen van 4-tal medewerkers met nadruk op kwaliteit

  • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (deeltijds - zelf te kiezen) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: ENKELE DAGEN IN DE WEEK (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!   

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

Zoek naar antwoorden van RUDY BERTELS WONINGBOUW in sociale netwerken
Look for responds of RUDY BERTELS WONINGBOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUDY BERTELS WONINGBOUW. Laat een reactie achter voor RUDY BERTELS WONINGBOUW. RUDY BERTELS WONINGBOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUDY BERTELS WONINGBOUW. Leave a respond for RUDY BERTELS WONINGBOUW. RUDY BERTELS WONINGBOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUDY BERTELS WONINGBOUW op de google maps. Adres en contacten RUDY BERTELS WONINGBOUW
Location of RUDY BERTELS WONINGBOUW on the google maps. Address and contacts of RUDY BERTELS WONINGBOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come RUDY BERTELS WONINGBOUW RUDY BERTELS WONINGBOUW: FORTIS | PARKIMMOB | Sentiers du Monde | Galerie Meert Rihoux | Guillaume V

Other related companies as RUDY BERTELS WONINGBOUW: FORTIS | PARKIMMOB | Sentiers du Monde | Galerie Meert Rihoux | Guillaume V

RUDY BERTELS WONINGBOUW is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUDY BERTELS WONINGBOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05535705566. Het bedrijf RUDY BERTELS WONINGBOUW bevindt zich op het adres: BRASEL 42; 2480; DESSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken. Producten gemaakt in RUDY BERTELS WONINGBOUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUDY BERTELS WONINGBOUW is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUDY BERTELS WONINGBOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUDY BERTELS WONINGBOUW, openstaande posities, locatie van RUDY BERTELS WONINGBOUW op de kaart.

RUDY BERTELS WONINGBOUW is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUDY BERTELS WONINGBOUW, company assigned to the tax number BE05535705566. The company RUDY BERTELS WONINGBOUW is located at the address: BRASEL 42; 2480; DESSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken. Products created in RUDY BERTELS WONINGBOUW were not found.
The main activity of RUDY BERTELS WONINGBOUW is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RUDY BERTELS WONINGBOUW is not available. You also can look at reviews of RUDY BERTELS WONINGBOUW, open positions, location of RUDY BERTELS WONINGBOUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUDY BERTELS WONINGBOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUDY BERTELS WONINGBOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUDY BERTELS WONINGBOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUDY BERTELS WONINGBOUW, employees, financial statistics.