Interior Scandinavian Furniture

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Interior Scandinavian Furniture
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Interior Scandinavian Furniture

Contactgegevens Interior Scandinavian Furniture: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Interior Scandinavian Furniture: address, phone, fax, email, website, opening hours

Interior Scandinavian Furniture

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Waterloo 31; 1640; Rhode-Saint-Genèse, België

Telefoon (phone): 02 358 42 78 (+32-02 358 42 78) 02 358 42 78 (+32-02 358 42 78)

Fax (fax): 02 358 32 87 (+32-02 358 32 87) 02 358 32 87 (+32-02 358 32 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Interior Scandinavian Furniture: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Interior Scandinavian Furniture"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Interior Scandinavian Furniture"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Interior Scandinavian Furniture, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Interior Scandinavian Furniture. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Interior Scandinavian Furniture, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Interior Scandinavian Furniture. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Interior Scandinavian Furniture
Products information Interior Scandinavian Furniture

BTW identificatienummer (tax): BE07670349121
Ondernemingsnummer: 7616241455
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 168,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Furniture - General

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Interior Scandinavian Furniture
(Get full report from official database of BE for Interior Scandinavian Furniture)

Aanvulling soorten activiteiten voor Interior Scandinavian Furniture
Addition kinds of activities for Interior Scandinavian Furniture

5912. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
20330300. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
20530000. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
25140301. Kribben: metaal | Cribs: metal
32290400. Glasvezelproducten | Glass fiber products
37140104. Reinigers, lucht, motorvoertuig | Cleaners, air, motor vehicle
38260201. borescopen | Borescopes

Werken bij Interior Scandinavian Furniture: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Interior Scandinavian Furniture: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Interior Scandinavian Furniture. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Interior Scandinavian Furniture. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Student herfstvakantie toonzaal interieurinrichting (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties en met een toonzaal in Oostende (aan het strand), zijn wij op zoek naar een student die zich kan vrijmaken op volgende data: Za 27/10 en zo 28/10, woe 31/10, vrij 2/11 en za 3/11. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten en hen informatie geven omtrent het bedrijf, administratieve taken (klasseren, kopiëren, brochures binden,...). Ook zal het poetsen van de toonzaal tot je takenpakket behoren. Indien potentiële klanten een afspraak wensen te maken om hun project op maat te laten maken dan plan je deze in in de agenda van de zaakvoerster. Je krijgt uiteraard een grondige interne opleiding. Je werkt alleen.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

Zoek naar antwoorden van Interior Scandinavian Furniture in sociale netwerken
Look for responds of Interior Scandinavian Furniture in social networks

Lees alle opmerkingen voor Interior Scandinavian Furniture. Laat een reactie achter voor Interior Scandinavian Furniture. Interior Scandinavian Furniture bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Interior Scandinavian Furniture. Leave a respond for Interior Scandinavian Furniture. Interior Scandinavian Furniture on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Interior Scandinavian Furniture op de google maps. Adres en contacten Interior Scandinavian Furniture
Location of Interior Scandinavian Furniture on the google maps. Address and contacts of Interior Scandinavian Furniture

Andere gerelateerde bedrijven als come Interior Scandinavian Furniture Interior Scandinavian Furniture: PASSEURS D?IMAGES | MARC NUYENS | PATRICK DEPRAET | ANDRE KERCKAERT | Le Palmier ASBL

Other related companies as Interior Scandinavian Furniture: PASSEURS D?IMAGES | MARC NUYENS | PATRICK DEPRAET | ANDRE KERCKAERT | Le Palmier ASBL

Interior Scandinavian Furniture is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Interior Scandinavian Furniture, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07670349121. Het bedrijf Interior Scandinavian Furniture bevindt zich op het adres: Chaussée de Waterloo 31; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 168,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Lijst met producten zijn Furniture - General.
De hoofdactiviteit van Interior Scandinavian Furniture is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Interior Scandinavian Furniture is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Interior Scandinavian Furniture, openstaande posities, locatie van Interior Scandinavian Furniture op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Interior Scandinavian Furniture is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Interior Scandinavian Furniture, company assigned to the tax number BE07670349121. The company Interior Scandinavian Furniture is located at the address: Chaussée de Waterloo 31; 1640; Rhode-Saint-Genèse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 168,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beds and mattresses - Retail. List of products are Furniture - General.
The main activity of Interior Scandinavian Furniture is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Interior Scandinavian Furniture is not available. You also can look at reviews of Interior Scandinavian Furniture, open positions, location of Interior Scandinavian Furniture on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Interior Scandinavian Furniture, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Interior Scandinavian Furniture, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Interior Scandinavian Furniture, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Interior Scandinavian Furniture, employees, financial statistics.