HYDROLUX WATERBEDDEN

Contactgegevens HYDROLUX WATERBEDDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HYDROLUX WATERBEDDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HYDROLUX WATERBEDDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Binnensingel 15; 3920; Lommel, België

Telefoon (phone): 011 55 16 19 (+32-011 55 16 19) 011 55 16 19 (+32-011 55 16 19)

Fax (fax): +32 (71) 976-62-81 +32 (71) 976-62-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HYDROLUX WATERBEDDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HYDROLUX WATERBEDDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HYDROLUX WATERBEDDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HYDROLUX WATERBEDDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HYDROLUX WATERBEDDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HYDROLUX WATERBEDDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HYDROLUX WATERBEDDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HYDROLUX WATERBEDDEN
Products information HYDROLUX WATERBEDDEN

BTW identificatienummer (tax): BE02385375976
Ondernemingsnummer: 3849578857
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in HYDROLUX WATERBEDDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HYDROLUX WATERBEDDEN
(Get full report from official database of BE for HYDROLUX WATERBEDDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HYDROLUX WATERBEDDEN
Addition kinds of activities for HYDROLUX WATERBEDDEN

369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
13890204. Pijptesten, olievelddienst | Pipe testing, oil field service
27540601. Catalogi: gravure printing, niet ter plaatse gepubliceerd | Catalogs: gravure printing, not published on site
50990702. Nieuwigheden, duurzaam | Novelties, durable
51490501. Drankconcentraten | Beverage concentrates

Werken bij HYDROLUX WATERBEDDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HYDROLUX WATERBEDDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HYDROLUX WATERBEDDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HYDROLUX WATERBEDDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Logistiek medewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens/containers alsook voor het in- en uitpakken van goederen. Je neemt daarna plichtsbewust en met oog voor detail jouw stuk van de administratieve afhandeling op. Je controleert hierbij de nodige documenten (vrachtbrieven, CMR’s, douanedocumenten enz.). Je werkt, samen met je collega’s, het logistieke proces kwalitatief af. Je toont je flexibel in het ondersteunen van andere cellen van de afdeling logistiek. Je houdt vast aan gestelde doelen, maar wisselt van aanpak, invalshoek of gedragstijl om ze te bereiken.

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van HYDROLUX WATERBEDDEN in sociale netwerken
Look for responds of HYDROLUX WATERBEDDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HYDROLUX WATERBEDDEN. Laat een reactie achter voor HYDROLUX WATERBEDDEN. HYDROLUX WATERBEDDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HYDROLUX WATERBEDDEN. Leave a respond for HYDROLUX WATERBEDDEN. HYDROLUX WATERBEDDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HYDROLUX WATERBEDDEN op de google maps. Adres en contacten HYDROLUX WATERBEDDEN
Location of HYDROLUX WATERBEDDEN on the google maps. Address and contacts of HYDROLUX WATERBEDDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HYDROLUX WATERBEDDEN HYDROLUX WATERBEDDEN: W.K. BROEKESTRAAT | Aerts Dakmaterialen BVBA | CAPTIV 8 | Hair Styling | Helena Coiffure

Other related companies as HYDROLUX WATERBEDDEN: W.K. BROEKESTRAAT | Aerts Dakmaterialen BVBA | CAPTIV 8 | Hair Styling | Helena Coiffure

HYDROLUX WATERBEDDEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HYDROLUX WATERBEDDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02385375976. Het bedrijf HYDROLUX WATERBEDDEN bevindt zich op het adres: Binnensingel 15; 3920; Lommel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 444,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Producten gemaakt in HYDROLUX WATERBEDDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HYDROLUX WATERBEDDEN is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HYDROLUX WATERBEDDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HYDROLUX WATERBEDDEN, openstaande posities, locatie van HYDROLUX WATERBEDDEN op de kaart.

HYDROLUX WATERBEDDEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HYDROLUX WATERBEDDEN, company assigned to the tax number BE02385375976. The company HYDROLUX WATERBEDDEN is located at the address: Binnensingel 15; 3920; Lommel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 444,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beds and mattresses - Retail. Products created in HYDROLUX WATERBEDDEN were not found.
The main activity of HYDROLUX WATERBEDDEN is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HYDROLUX WATERBEDDEN is not available. You also can look at reviews of HYDROLUX WATERBEDDEN, open positions, location of HYDROLUX WATERBEDDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HYDROLUX WATERBEDDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HYDROLUX WATERBEDDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HYDROLUX WATERBEDDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HYDROLUX WATERBEDDEN, employees, financial statistics.