GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC
Private companiesOil and Gas Extraction • GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC

Contactgegevens GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNPARK 8; 9120; BEVEREN (GRAND) - FLANDRE ORIENTALE, België

Telefoon (phone): 32969469 32969469

Fax (fax): +32 (67) 302-11-58 +32 (67) 302-11-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC
Products information GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC

BTW identificatienummer (tax): BE07913146972
Ondernemingsnummer: 4857574462
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 610,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC
(Get full report from official database of BE for GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC
Addition kinds of activities for GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC

326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
352302. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
20130210. Varkensvlees, gezouten: Uit gekocht vlees | Pork, salted: from purchased meat
22990214. Wollen velden, geperst of naaldwond | Wool felts, pressed or needle loom
28220102. Butadieen-acrylonitril, nitrilrubber, nbr | Butadiene-acrylonitrile, nitrile rubbers, nbr
38299924. Viscosimeters, behalve industriële procestype | Viscosimeters, except industrial process type

Werken bij GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

  • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC in sociale netwerken
Look for responds of GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC. Laat een reactie achter voor GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC. GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC. Leave a respond for GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC. GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC op de google maps. Adres en contacten GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC
Location of GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC on the google maps. Address and contacts of GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC: FLISABEL SA - INTERBANK STANDARDS ASSOCIATION BELGIUM | Van Bouwel Jan BVBA | HUIZE FLOERE | FA. BOEYENAS J. | Guy Sydor & Rodolfo Galvez Sosa

Other related companies as GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC: FLISABEL SA - INTERBANK STANDARDS ASSOCIATION BELGIUM | Van Bouwel Jan BVBA | HUIZE FLOERE | FA. BOEYENAS J. | Guy Sydor & Rodolfo Galvez Sosa

GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07913146972. Het bedrijf GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC bevindt zich op het adres: DOORNPARK 8; 9120; BEVEREN (GRAND) - FLANDRE ORIENTALE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 610,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken. Producten gemaakt in GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC, openstaande posities, locatie van GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC op de kaart.

GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC, company assigned to the tax number BE07913146972. The company GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC is located at the address: DOORNPARK 8; 9120; BEVEREN (GRAND) - FLANDRE ORIENTALE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 610,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken. Products created in GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC were not found.
The main activity of GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC is not available. You also can look at reviews of GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC, open positions, location of GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRONDWERKEN VAN OSSELAER MARC, employees, financial statistics.