FA. CHRISSY TRANS

Contactgegevens FA. CHRISSY TRANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. CHRISSY TRANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. CHRISSY TRANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ?S GRAVENSTRAAT 38; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93853350 (+32-93853350) 93853350 (+32-93853350)

Fax (fax): +32 (3) 679-64-22 +32 (3) 679-64-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. CHRISSY TRANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. CHRISSY TRANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. CHRISSY TRANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. CHRISSY TRANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. CHRISSY TRANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. CHRISSY TRANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. CHRISSY TRANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. CHRISSY TRANS
Products information FA. CHRISSY TRANS

BTW identificatienummer (tax): BE04899047851
Ondernemingsnummer: 1230438232
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 643,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FA. CHRISSY TRANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. CHRISSY TRANS
(Get full report from official database of BE for FA. CHRISSY TRANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. CHRISSY TRANS
Addition kinds of activities for FA. CHRISSY TRANS

4513. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
5094. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
329205. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
24310400. Markten, jaloezieën en luiken: hout | Awnings, blinds and shutters: wood
25410302. Drainboards, plastic gelamineerd | Drainboards, plastic laminated
39490514. Trapracks (kleimunten) | Trap racks (clay targets)

Werken bij FA. CHRISSY TRANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. CHRISSY TRANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. CHRISSY TRANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. CHRISSY TRANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

  • Operator machines (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Inpakken van aangevoerde zakjes in dozen Controle van verpakkingsmateriaal, op de lijn te drukken data en in te pakken product (juiste soort folie, correct ontwerp van data voor bedrukking, juist product, …) Bij afwezigheid machine-operator: Ombouwen, instellen, opstarten, opvolgen en productief houden van de verpakkingsmachines Staalname voor labo, opvolgen metaaldetectie en checkweighing Controle op netheid installatie bij opstart en productie Aansturen van personeel

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • Medewerker inbound klantendienst regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Heb jij reeds ervaring op een klantendienst of in een call center en ben je op zoek naar een gelijkaardige functie bij een modern en groeiend bedrijf, waarbij je terecht komt in een aangenaam team van 4 personen? Onze klant regio Asse is namelijk op zoek naar een enthousiaste inbound klantendienstmedewerker waarbij je zal instaan voor volgende taken: Telefonisch te woord staan van consumenten in verband met vragen over lopende promoties en acties Opvolgen van lopende en nieuwe aanvragen Beheer van het platform waarop klanten lopende promoties behandelen en contactpersonen hiervan te woord staan Ben jij klantvriendelijk en schrik jij niet af van dagelijks veel telefonisch contact? Ben je daarnaast ook vlot tweetalig (geschreven en gesproken)? Stuur dan jouw CV en gegevens naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van FA. CHRISSY TRANS in sociale netwerken
Look for responds of FA. CHRISSY TRANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. CHRISSY TRANS. Laat een reactie achter voor FA. CHRISSY TRANS. FA. CHRISSY TRANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. CHRISSY TRANS. Leave a respond for FA. CHRISSY TRANS. FA. CHRISSY TRANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. CHRISSY TRANS op de google maps. Adres en contacten FA. CHRISSY TRANS
Location of FA. CHRISSY TRANS on the google maps. Address and contacts of FA. CHRISSY TRANS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. CHRISSY TRANS FA. CHRISSY TRANS: AGW SPRL | Minerva Korfbalclub | SNACK-BAR L'OISEAU-LYRE | FRANCO BELGE | DE CLERCQ

Other related companies as FA. CHRISSY TRANS: AGW SPRL | Minerva Korfbalclub | SNACK-BAR L'OISEAU-LYRE | FRANCO BELGE | DE CLERCQ

FA. CHRISSY TRANS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. CHRISSY TRANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04899047851. Het bedrijf FA. CHRISSY TRANS bevindt zich op het adres: ?S GRAVENSTRAAT 38; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 643,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken. Producten gemaakt in FA. CHRISSY TRANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. CHRISSY TRANS is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. CHRISSY TRANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. CHRISSY TRANS, openstaande posities, locatie van FA. CHRISSY TRANS op de kaart.

FA. CHRISSY TRANS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. CHRISSY TRANS, company assigned to the tax number BE04899047851. The company FA. CHRISSY TRANS is located at the address: ?S GRAVENSTRAAT 38; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 643,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken. Products created in FA. CHRISSY TRANS were not found.
The main activity of FA. CHRISSY TRANS is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. CHRISSY TRANS is not available. You also can look at reviews of FA. CHRISSY TRANS, open positions, location of FA. CHRISSY TRANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. CHRISSY TRANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. CHRISSY TRANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. CHRISSY TRANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. CHRISSY TRANS, employees, financial statistics.