ANDRE VERSTRAETE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ANDRE VERSTRAETE
Private companiesMiscellaneous Retail • ANDRE VERSTRAETE

Contactgegevens ANDRE VERSTRAETE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE VERSTRAETE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE VERSTRAETE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE DEMINCHE 115; 5150; FLOREFFE, België

Telefoon (phone): 81444816 (+32-81444816) 81444816 (+32-81444816)

Fax (fax): +32 (63) 413-80-58 +32 (63) 413-80-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE VERSTRAETE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE VERSTRAETE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE VERSTRAETE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE VERSTRAETE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE VERSTRAETE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE VERSTRAETE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE VERSTRAETE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE VERSTRAETE
Products information ANDRE VERSTRAETE

BTW identificatienummer (tax): BE04297821044
Ondernemingsnummer: 4701843261
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ANDRE VERSTRAETE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE VERSTRAETE
(Get full report from official database of BE for ANDRE VERSTRAETE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE VERSTRAETE
Addition kinds of activities for ANDRE VERSTRAETE

7699. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
09199905. Sealjacht | Seal hunting
22410205. Garen, elastisch: stof bedekt | Yarns, elastic: fabric covered
22990109. Wads en wadding | Wads and wadding
28510106. Verf, waterdicht | Paints, waterproof
28999914. Gedistilleerd water | Distilled water
37699906. Ruimte capsules | Space capsules
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij ANDRE VERSTRAETE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE VERSTRAETE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE VERSTRAETE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE VERSTRAETE. Looking for open vacancies in other companies

  • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • Schrijnwerker-Kapconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een dak timmerman, je maakt en plaatst dakconstructies. Bij nieuwbouw plaats je het dak timmerwerk na voltooiing van de ruwbouw. Je vervangt ook dakconstructies bij renovatiewerken. Naast dakconstructies kan je ook gevelbekleding plaatsen.

  • Lasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

  • Chef-Kok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van ANDRE VERSTRAETE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE VERSTRAETE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE VERSTRAETE. Laat een reactie achter voor ANDRE VERSTRAETE. ANDRE VERSTRAETE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE VERSTRAETE. Leave a respond for ANDRE VERSTRAETE. ANDRE VERSTRAETE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE VERSTRAETE op de google maps. Adres en contacten ANDRE VERSTRAETE
Location of ANDRE VERSTRAETE on the google maps. Address and contacts of ANDRE VERSTRAETE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE VERSTRAETE ANDRE VERSTRAETE: P. NIVARLET | Scullino C | Matriche Cécile | ROGER KNUTS | SAMANTHA TAUB

Other related companies as ANDRE VERSTRAETE: P. NIVARLET | Scullino C | Matriche Cécile | ROGER KNUTS | SAMANTHA TAUB

ANDRE VERSTRAETE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE VERSTRAETE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04297821044. Het bedrijf ANDRE VERSTRAETE bevindt zich op het adres: RUE DE DEMINCHE 115; 5150; FLOREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken. Producten gemaakt in ANDRE VERSTRAETE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE VERSTRAETE is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE VERSTRAETE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE VERSTRAETE, openstaande posities, locatie van ANDRE VERSTRAETE op de kaart.

ANDRE VERSTRAETE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE VERSTRAETE, company assigned to the tax number BE04297821044. The company ANDRE VERSTRAETE is located at the address: RUE DE DEMINCHE 115; 5150; FLOREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken. Products created in ANDRE VERSTRAETE were not found.
The main activity of ANDRE VERSTRAETE is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE VERSTRAETE is not available. You also can look at reviews of ANDRE VERSTRAETE, open positions, location of ANDRE VERSTRAETE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE VERSTRAETE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE VERSTRAETE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE VERSTRAETE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE VERSTRAETE, employees, financial statistics.