AVIAPARTNER LIEGE SA

Contactgegevens AVIAPARTNER LIEGE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVIAPARTNER LIEGE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVIAPARTNER LIEGE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A茅roport De Li猫ge-Bierset Bt 44 4460 Grace-Hollogne, België

Telefoon (phone): 32.42 34 84 35 32.42 34 84 35

Fax (fax): 32.42 34 84 36 32.42 34 84 36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVIAPARTNER LIEGE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVIAPARTNER LIEGE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVIAPARTNER LIEGE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVIAPARTNER LIEGE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVIAPARTNER LIEGE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVIAPARTNER LIEGE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVIAPARTNER LIEGE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVIAPARTNER LIEGE SA
Products information AVIAPARTNER LIEGE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01608642578
Ondernemingsnummer: 6118255615
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 145,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Aircraft manufacturers

Product categorie (product category): Aeronautic; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVIAPARTNER LIEGE SA
(Get full report from official database of BE for AVIAPARTNER LIEGE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVIAPARTNER LIEGE SA
Addition kinds of activities for AVIAPARTNER LIEGE SA

515904. Wol en zijde | Wool and silk
23940203. Dekzeilen, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Tarpaulins, fabric: made from purchased materials
39490404. Sneeuwschoenen | Snow skis
51719902. Petroleum terminals | Petroleum terminals
59490204. Patronen: naaien, breien en naaldwerk | Patterns: sewing, knitting and needlework
81110212. Patent-, handels- en auteursrecht | Patent, trademark and copyright law
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.

Werken bij AVIAPARTNER LIEGE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVIAPARTNER LIEGE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVIAPARTNER LIEGE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVIAPARTNER LIEGE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • INSTELLER SPUITGIETMACHINES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma gespecialiseerd in huisdierartikelen gaan wij op zoek naar iemand met kennis/ervaring in de kunststofverwerking, spuitgietprocessen en matrijzen. Firma gelegen regio Groot Kortrijk. Taken Optimalisatie van spuitgietprocessen Opstart van nieuwe matrijzen Analyse en meedenken naar oplossingen van spuitgietproblemen Automatisatie Invoeren van nieuwe systemen om de kwaliteit en efficiëntie te verzekeren Bijscholingen volgen Opleidingen geven aan collega’s

  • Glassnijder (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde glassnijder

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

Zoek naar antwoorden van AVIAPARTNER LIEGE SA in sociale netwerken
Look for responds of AVIAPARTNER LIEGE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVIAPARTNER LIEGE SA. Laat een reactie achter voor AVIAPARTNER LIEGE SA. AVIAPARTNER LIEGE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVIAPARTNER LIEGE SA. Leave a respond for AVIAPARTNER LIEGE SA. AVIAPARTNER LIEGE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVIAPARTNER LIEGE SA op de google maps. Adres en contacten AVIAPARTNER LIEGE SA
Location of AVIAPARTNER LIEGE SA on the google maps. Address and contacts of AVIAPARTNER LIEGE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AVIAPARTNER LIEGE SA AVIAPARTNER LIEGE SA: BRUSSELS INTERNATIONAL AIRPORT | M.L. Energie Environnement | Napolitano G | Schürmann & Partner | Aquamarijn

Other related companies as AVIAPARTNER LIEGE SA: BRUSSELS INTERNATIONAL AIRPORT | M.L. Energie Environnement | Napolitano G | Schürmann & Partner | Aquamarijn

AVIAPARTNER LIEGE SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVIAPARTNER LIEGE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01608642578. Het bedrijf AVIAPARTNER LIEGE SA bevindt zich op het adres: A茅roport De Li猫ge-Bierset Bt 44 4460 Grace-Hollogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 145,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Aeronautic; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Aircraft manufacturers.
De hoofdactiviteit van AVIAPARTNER LIEGE SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVIAPARTNER LIEGE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVIAPARTNER LIEGE SA, openstaande posities, locatie van AVIAPARTNER LIEGE SA op de kaart.

AVIAPARTNER LIEGE SA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVIAPARTNER LIEGE SA, company assigned to the tax number BE01608642578. The company AVIAPARTNER LIEGE SA is located at the address: A茅roport De Li猫ge-Bierset Bt 44 4460 Grace-Hollogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 145,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Aeronautic; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Aircraft manufacturers.
The main activity of AVIAPARTNER LIEGE SA is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AVIAPARTNER LIEGE SA is not available. You also can look at reviews of AVIAPARTNER LIEGE SA, open positions, location of AVIAPARTNER LIEGE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVIAPARTNER LIEGE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVIAPARTNER LIEGE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVIAPARTNER LIEGE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVIAPARTNER LIEGE SA, employees, financial statistics.