BABETTE VAN LOOK

Contactgegevens BABETTE VAN LOOK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BABETTE VAN LOOK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BABETTE VAN LOOK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINS BOUDEWIJNLAAN 344; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34497350 (+32-34497350) 34497350 (+32-34497350)

Fax (fax): +32 (68) 503-81-79 +32 (68) 503-81-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BABETTE VAN LOOK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BABETTE VAN LOOK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BABETTE VAN LOOK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BABETTE VAN LOOK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BABETTE VAN LOOK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BABETTE VAN LOOK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BABETTE VAN LOOK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BABETTE VAN LOOK
Products information BABETTE VAN LOOK

BTW identificatienummer (tax): BE05263519287
Ondernemingsnummer: 4643615722
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in BABETTE VAN LOOK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BABETTE VAN LOOK
(Get full report from official database of BE for BABETTE VAN LOOK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BABETTE VAN LOOK
Addition kinds of activities for BABETTE VAN LOOK

382299. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
516903. Wasmiddelen en zeep, behalve speciale schoonmaak | Detergents and soaps, except specialty cleaning
873100. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
22110300. Handdoeken, vaatdoeken en wasdoeken: katoen | Towels, dishcloths and washcloths: cotton
22960202. Stof voor het versterken van industriële riemmen | Fabric for reinforcing industrial belting
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
32720502. Deurkozijnen, beton | Door frames, concrete
33980000. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
34839911. Mortar schelpen, meer dan 30 mm. | Mortar shells, over 30 mm.

Werken bij BABETTE VAN LOOK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BABETTE VAN LOOK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BABETTE VAN LOOK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BABETTE VAN LOOK. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van BABETTE VAN LOOK in sociale netwerken
Look for responds of BABETTE VAN LOOK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BABETTE VAN LOOK. Laat een reactie achter voor BABETTE VAN LOOK. BABETTE VAN LOOK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BABETTE VAN LOOK. Leave a respond for BABETTE VAN LOOK. BABETTE VAN LOOK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BABETTE VAN LOOK op de google maps. Adres en contacten BABETTE VAN LOOK
Location of BABETTE VAN LOOK on the google maps. Address and contacts of BABETTE VAN LOOK

Andere gerelateerde bedrijven als come BABETTE VAN LOOK BABETTE VAN LOOK: BOEKETTERIE EVERAERT | Brouwerij Roman NV | Deom Alain | Calis B | VAN KERKHOVE BOUWMARKT & INTERIEUR

Other related companies as BABETTE VAN LOOK: BOEKETTERIE EVERAERT | Brouwerij Roman NV | Deom Alain | Calis B | VAN KERKHOVE BOUWMARKT & INTERIEUR

BABETTE VAN LOOK is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BABETTE VAN LOOK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05263519287. Het bedrijf BABETTE VAN LOOK bevindt zich op het adres: PRINS BOUDEWIJNLAAN 344; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Producten gemaakt in BABETTE VAN LOOK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BABETTE VAN LOOK is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BABETTE VAN LOOK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BABETTE VAN LOOK, openstaande posities, locatie van BABETTE VAN LOOK op de kaart.

BABETTE VAN LOOK is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BABETTE VAN LOOK, company assigned to the tax number BE05263519287. The company BABETTE VAN LOOK is located at the address: PRINS BOUDEWIJNLAAN 344; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus. Products created in BABETTE VAN LOOK were not found.
The main activity of BABETTE VAN LOOK is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BABETTE VAN LOOK is not available. You also can look at reviews of BABETTE VAN LOOK, open positions, location of BABETTE VAN LOOK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BABETTE VAN LOOK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BABETTE VAN LOOK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BABETTE VAN LOOK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BABETTE VAN LOOK, employees, financial statistics.