VAN MALLEGHEM JACQUES

Particuliere bedrijvencommunicatie • VAN MALLEGHEM JACQUES
Private companiesCommunications • VAN MALLEGHEM JACQUES

Contactgegevens VAN MALLEGHEM JACQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MALLEGHEM JACQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MALLEGHEM JACQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COUPURE 7; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92234494 (+32-92234494) 92234494 (+32-92234494)

Fax (fax): +32 (71) 789-32-16 +32 (71) 789-32-16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MALLEGHEM JACQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MALLEGHEM JACQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MALLEGHEM JACQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MALLEGHEM JACQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MALLEGHEM JACQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MALLEGHEM JACQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MALLEGHEM JACQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MALLEGHEM JACQUES
Products information VAN MALLEGHEM JACQUES

BTW identificatienummer (tax): BE05266815185
Ondernemingsnummer: 5257751464
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in VAN MALLEGHEM JACQUES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MALLEGHEM JACQUES
(Get full report from official database of BE for VAN MALLEGHEM JACQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MALLEGHEM JACQUES
Addition kinds of activities for VAN MALLEGHEM JACQUES

399301. Elektrische tekens | Electric signs
01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
28340604. zalven | Ointments
35310301. Ballastverdelers | Ballast distributors
37990400. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
50859909. Pijpleidingen, anti-corrosief | Pipeline wrappings, anti-corrosive
50910602. Fiets banden en buizen | Bicycle tires and tubes
75190000. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
79410103. Voetbalclub | Football club

Werken bij VAN MALLEGHEM JACQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MALLEGHEM JACQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MALLEGHEM JACQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MALLEGHEM JACQUES. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • jobstudent (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent werk je voornamelijk aan de kassa en vul je de rekken.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • STUDENT front end developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Geloof jij in een digitale toekomst waarin machines onderling verbonden geraken en geïntegreerd worden in hun omgeving? Ben je gebeten door nieuwe technologieën en schrikt een combinatie van front- en back-end werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt student(en) die kunnen ondersteunen in het uitwerken van verschillende projecten binnen het domein van de digitalisatie en automatisatie. Binnen deze projecten vertaal je de ideeën en concepten naar performante en gebruiksvriendelijke eindproducten. Je krijgt een afwisselend takenpakket in een stimulerende, creatieve werkomgeving. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: HANNA BELMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

Zoek naar antwoorden van VAN MALLEGHEM JACQUES in sociale netwerken
Look for responds of VAN MALLEGHEM JACQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MALLEGHEM JACQUES. Laat een reactie achter voor VAN MALLEGHEM JACQUES. VAN MALLEGHEM JACQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MALLEGHEM JACQUES. Leave a respond for VAN MALLEGHEM JACQUES. VAN MALLEGHEM JACQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MALLEGHEM JACQUES op de google maps. Adres en contacten VAN MALLEGHEM JACQUES
Location of VAN MALLEGHEM JACQUES on the google maps. Address and contacts of VAN MALLEGHEM JACQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MALLEGHEM JACQUES VAN MALLEGHEM JACQUES: V.T.T. CLUB DU BOL D?AIR | INSTITUT VENUS | RODOLFO MAIA DA ROCHA | Bureau (Au) | ALCOOLIQUES ANONYMES

Other related companies as VAN MALLEGHEM JACQUES: V.T.T. CLUB DU BOL D?AIR | INSTITUT VENUS | RODOLFO MAIA DA ROCHA | Bureau (Au) | ALCOOLIQUES ANONYMES

VAN MALLEGHEM JACQUES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MALLEGHEM JACQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266815185. Het bedrijf VAN MALLEGHEM JACQUES bevindt zich op het adres: COUPURE 7; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in VAN MALLEGHEM JACQUES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN MALLEGHEM JACQUES is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MALLEGHEM JACQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MALLEGHEM JACQUES, openstaande posities, locatie van VAN MALLEGHEM JACQUES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN MALLEGHEM JACQUES is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MALLEGHEM JACQUES, company assigned to the tax number BE05266815185. The company VAN MALLEGHEM JACQUES is located at the address: COUPURE 7; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in VAN MALLEGHEM JACQUES were not found.
The main activity of VAN MALLEGHEM JACQUES is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MALLEGHEM JACQUES is not available. You also can look at reviews of VAN MALLEGHEM JACQUES, open positions, location of VAN MALLEGHEM JACQUES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MALLEGHEM JACQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MALLEGHEM JACQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MALLEGHEM JACQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MALLEGHEM JACQUES, employees, financial statistics.