VAN MALLEGHEM JACQUES

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • VAN MALLEGHEM JACQUES
Private companiesMiscellaneous Retail • VAN MALLEGHEM JACQUES

Contactgegevens VAN MALLEGHEM JACQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN MALLEGHEM JACQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN MALLEGHEM JACQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COUPURE 7; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92234494 (+32-92234494) 92234494 (+32-92234494)

Fax (fax): +32 (53) 846-14-12 +32 (53) 846-14-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN MALLEGHEM JACQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN MALLEGHEM JACQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN MALLEGHEM JACQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN MALLEGHEM JACQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN MALLEGHEM JACQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN MALLEGHEM JACQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN MALLEGHEM JACQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN MALLEGHEM JACQUES
Products information VAN MALLEGHEM JACQUES

BTW identificatienummer (tax): BE01581726074
Ondernemingsnummer: 4102813720
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 718,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VAN MALLEGHEM JACQUES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN MALLEGHEM JACQUES
(Get full report from official database of BE for VAN MALLEGHEM JACQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN MALLEGHEM JACQUES
Addition kinds of activities for VAN MALLEGHEM JACQUES

509301. Afvalpapier en doekmaterialen | Waste paper and cloth materials
512299. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
20769905. Palm kernel olie | Palm kernel oil
23960401. Druk en reliëf op kunststof stofartikelen | Printing and embossing on plastics fabric articles
27410300. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
36249904. Elektrische koolwaterstoffen | Electric carbons
50450103. Printers, computer | Printers, computer
50870400. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies

Werken bij VAN MALLEGHEM JACQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN MALLEGHEM JACQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN MALLEGHEM JACQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN MALLEGHEM JACQUES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Nefrologie (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een ziekenhuis waar je tewerkgesteld zal worden op de dienst nefrologie. Je komt er in aanraking met allerlei patiënten met nierklachten, en jouw takenpakket zal zijn: - dialyse uitvoeren - correcte rapportage aan de arts - toestand van de patiënt opvolgen en controleren - problemen met het dialysetoestel signaleren en doorgeven  - vlotte interdisciplinaire samenwerking - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • sanitair installateur (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair het kappen sluipen en leggen van leidingen het plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Beenhouwer (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als beenhouwer/ beenhouwerij medewerker fulltime Genoot je bij voorkeur een opleiding als slager of gelijkgesteld door ervaring. Vaardigheden Je bent hygiënisch en net ingesteld. Je hebt geen angst voor vlees en andere voedingswaren. Je kan omgaan met de geurhinder die je af en toe kan ervaren. Je beschikt over de nodige vakkennis. Werken in het weekend en op feestdagen schrikt jou niet af. Je kan omgaan met het werkblad en alle gereedschap dat in deze job vereist is. Je kan naast snijden en bereiden ook uitbenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Tweetalig Medewerker Gerechtsdeurwaarder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: OFFICE4TALENT

    Type: Vaste Job

    Het team van Office4Talent is thans dringend op zoek naar gedreven medewerkers voor een gerechtsdeurwaarderskantoor in het centrum van Antwerpen. Het is één van de grootste deurwaarderskantoren van het land, nationaal actief maar lokaal verankerd. Je taken: Je maakt en volgt de toevertrouwde dossiers op; Je staat in voor het opstellen van allerlei brieven en juridische documenten, zoals aanmaningsbrieven, dagvaardingen, betekening van vonnissen, bevelen, beslagen, etc; Je communiceert met uiteenlopende partijen (cliënten, advocaten, schuldenaars) en bent een eerste SPOC; Je onderhandelt afbetalingsplannen en volgt ze op; Je behandelt de briefwisseling en de betwistingen die binnenkomen; Je werkt nauw samen met andere diensten, en kan deze ook ondersteunen. Jouw profiel: Je hebt minstens interesse in de juridische wereld, en je hebt reeds een eerste werkervaring, (niet noodzakelijk in de juridische sfeer - minimum 2 jaar); Je bedient je vlot van het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk; Je gaat discreet om met vertrouwelijke informatie en kan empathisch met mensen omgaan; Je bent communicatief sterk, bezit de nodige assertiviteit, en je bent stressbestendig; Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en je bezit een “juist is juist”-mentaliteit; Je werkt graag in team, maar je kan ook zelfstandig/pro-actief werken; Je kan vlot werken met de gangbare MS Office software toepassingen (Outlook, Word, Excel).

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

  • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: EVEN WERKT!

    Type: Werfreserve

    Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

Zoek naar antwoorden van VAN MALLEGHEM JACQUES in sociale netwerken
Look for responds of VAN MALLEGHEM JACQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN MALLEGHEM JACQUES. Laat een reactie achter voor VAN MALLEGHEM JACQUES. VAN MALLEGHEM JACQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN MALLEGHEM JACQUES. Leave a respond for VAN MALLEGHEM JACQUES. VAN MALLEGHEM JACQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN MALLEGHEM JACQUES op de google maps. Adres en contacten VAN MALLEGHEM JACQUES
Location of VAN MALLEGHEM JACQUES on the google maps. Address and contacts of VAN MALLEGHEM JACQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN MALLEGHEM JACQUES VAN MALLEGHEM JACQUES: KRISTEL CEULEMANS | DANIEL VILZ | FA. JET-CLEAN | E.F.L. ST.ELOI | A. Hartrodt Belgium Airfrei

Other related companies as VAN MALLEGHEM JACQUES: KRISTEL CEULEMANS | DANIEL VILZ | FA. JET-CLEAN | E.F.L. ST.ELOI | A. Hartrodt Belgium Airfrei

VAN MALLEGHEM JACQUES is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN MALLEGHEM JACQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01581726074. Het bedrijf VAN MALLEGHEM JACQUES bevindt zich op het adres: COUPURE 7; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 718,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in VAN MALLEGHEM JACQUES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN MALLEGHEM JACQUES is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN MALLEGHEM JACQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN MALLEGHEM JACQUES, openstaande posities, locatie van VAN MALLEGHEM JACQUES op de kaart.

VAN MALLEGHEM JACQUES is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN MALLEGHEM JACQUES, company assigned to the tax number BE01581726074. The company VAN MALLEGHEM JACQUES is located at the address: COUPURE 7; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 718,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in VAN MALLEGHEM JACQUES were not found.
The main activity of VAN MALLEGHEM JACQUES is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN MALLEGHEM JACQUES is not available. You also can look at reviews of VAN MALLEGHEM JACQUES, open positions, location of VAN MALLEGHEM JACQUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN MALLEGHEM JACQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN MALLEGHEM JACQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN MALLEGHEM JACQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN MALLEGHEM JACQUES, employees, financial statistics.