VAN GINDERACHTER NATHALIE

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • VAN GINDERACHTER NATHALIE
Private companiesPaper and Allied Products • VAN GINDERACHTER NATHALIE

Contactgegevens VAN GINDERACHTER NATHALIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GINDERACHTER NATHALIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GINDERACHTER NATHALIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOFSTRAAT 97-99; 9000; GENT-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 92236310 (+32-92236310) 92236310 (+32-92236310)

Fax (fax): +32 (60) 183-84-13 +32 (60) 183-84-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GINDERACHTER NATHALIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GINDERACHTER NATHALIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GINDERACHTER NATHALIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GINDERACHTER NATHALIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GINDERACHTER NATHALIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GINDERACHTER NATHALIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GINDERACHTER NATHALIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GINDERACHTER NATHALIE
Products information VAN GINDERACHTER NATHALIE

BTW identificatienummer (tax): BE01567169189
Ondernemingsnummer: 8890380859
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VAN GINDERACHTER NATHALIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GINDERACHTER NATHALIE
(Get full report from official database of BE for VAN GINDERACHTER NATHALIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GINDERACHTER NATHALIE
Addition kinds of activities for VAN GINDERACHTER NATHALIE

259103. Venster tinten | Window shades
01799909. Plantain Grove | Plantain grove
26310401. Autobord | Automobile board
27520200. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
35450105. Meetinstrumenten en machines, machinisten 'metaalbewerkingstype | Measuring tools and machines, machinists' metalworking type
36929901. Droge cel batterijen, enkele of meerdere cellen | Dry cell batteries, single or multiple cell
37140302. Frames, motorvoertuig | Frames, motor vehicle
51499906. Pizza levert | Pizza supplies

Werken bij VAN GINDERACHTER NATHALIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GINDERACHTER NATHALIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GINDERACHTER NATHALIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GINDERACHTER NATHALIE. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • x Productie-elektricien Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het monteren, installeren, aansluiten en uittesten van elektrische leidingen, elektriciteitskasten, beveiligingssystemen, instrumenten en apparaten, enz. in nieuwe autobussen en touringcars en industriële voertuigen. Hierbij wordt gewerkt aan de hand van elektrische schema’s en plans. Je moet de installatie kunnen controleren met de nodige meetinstrumenten.

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

  • Full Stack Developer Java / Angular (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Freelance Senior Java Back-End Developer for a partner operating in the logistic sector. Company Our partner is an International company operating in the logistic industry. The company is doing the reshape of their Web application. Job Description Reshape of the Web Application Full Cycle Development You will work on the latest technologies such as Spring, Docker etc The project is vital to the core business of our partner English Environment because the other Development team in in UK The work organisation will be in Agile, Scrum Profile Java, Angular, Hibernate, TypeScript, Spring, Boot, Core, Agile, Jenkins, Maven, Scrum... You speak Fluently English and French / Dutch You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible Offer Full time On Site 6 months contract renewable longue visibility Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies

Zoek naar antwoorden van VAN GINDERACHTER NATHALIE in sociale netwerken
Look for responds of VAN GINDERACHTER NATHALIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GINDERACHTER NATHALIE. Laat een reactie achter voor VAN GINDERACHTER NATHALIE. VAN GINDERACHTER NATHALIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GINDERACHTER NATHALIE. Leave a respond for VAN GINDERACHTER NATHALIE. VAN GINDERACHTER NATHALIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GINDERACHTER NATHALIE op de google maps. Adres en contacten VAN GINDERACHTER NATHALIE
Location of VAN GINDERACHTER NATHALIE on the google maps. Address and contacts of VAN GINDERACHTER NATHALIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GINDERACHTER NATHALIE VAN GINDERACHTER NATHALIE: COIFFURE REGINE | J.A. PLEKIJZER | DIRK GOOSSENS | G. DAL | TRANSPORT MARIS

Other related companies as VAN GINDERACHTER NATHALIE: COIFFURE REGINE | J.A. PLEKIJZER | DIRK GOOSSENS | G. DAL | TRANSPORT MARIS

VAN GINDERACHTER NATHALIE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GINDERACHTER NATHALIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01567169189. Het bedrijf VAN GINDERACHTER NATHALIE bevindt zich op het adres: HOFSTRAAT 97-99; 9000; GENT-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 227,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Producten gemaakt in VAN GINDERACHTER NATHALIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN GINDERACHTER NATHALIE is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GINDERACHTER NATHALIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GINDERACHTER NATHALIE, openstaande posities, locatie van VAN GINDERACHTER NATHALIE op de kaart.

VAN GINDERACHTER NATHALIE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN GINDERACHTER NATHALIE, company assigned to the tax number BE01567169189. The company VAN GINDERACHTER NATHALIE is located at the address: HOFSTRAAT 97-99; 9000; GENT-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 227,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Advocaten and juridische adviseurs; Balie van Gent. Products created in VAN GINDERACHTER NATHALIE were not found.
The main activity of VAN GINDERACHTER NATHALIE is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GINDERACHTER NATHALIE is not available. You also can look at reviews of VAN GINDERACHTER NATHALIE, open positions, location of VAN GINDERACHTER NATHALIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GINDERACHTER NATHALIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GINDERACHTER NATHALIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GINDERACHTER NATHALIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GINDERACHTER NATHALIE, employees, financial statistics.