Dreamteam Slaapcomfort

Contactgegevens Dreamteam Slaapcomfort: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dreamteam Slaapcomfort: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dreamteam Slaapcomfort

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 234; 2390; Malle (Westmalle), België

Telefoon (phone): 03 309 20 02 (+32-03 309 20 02) 03 309 20 02 (+32-03 309 20 02)

Fax (fax): 03 309 20 02 (+32-03 309 20 02) 03 309 20 02 (+32-03 309 20 02)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dreamteam Slaapcomfort: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dreamteam Slaapcomfort"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dreamteam Slaapcomfort"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dreamteam Slaapcomfort, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dreamteam Slaapcomfort. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dreamteam Slaapcomfort, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dreamteam Slaapcomfort. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dreamteam Slaapcomfort
Products information Dreamteam Slaapcomfort

BTW identificatienummer (tax): BE01138427734
Ondernemingsnummer: 2501556396
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Blankets & bedspreads - Retail

Product categorie (product category): Beds and mattresses - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dreamteam Slaapcomfort
(Get full report from official database of BE for Dreamteam Slaapcomfort)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dreamteam Slaapcomfort
Addition kinds of activities for Dreamteam Slaapcomfort

449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
22610101. Plisse druk van katoenen breedgeweven stoffen | Plisse printing of cotton broadwoven fabrics
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
30890319. Wassen, kunststoffen | Washers, plastics
31610000. Bagage | Luggage
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec

Werken bij Dreamteam Slaapcomfort: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dreamteam Slaapcomfort: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dreamteam Slaapcomfort. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dreamteam Slaapcomfort. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

  • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

Zoek naar antwoorden van Dreamteam Slaapcomfort in sociale netwerken
Look for responds of Dreamteam Slaapcomfort in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dreamteam Slaapcomfort. Laat een reactie achter voor Dreamteam Slaapcomfort. Dreamteam Slaapcomfort bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dreamteam Slaapcomfort. Leave a respond for Dreamteam Slaapcomfort. Dreamteam Slaapcomfort on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dreamteam Slaapcomfort op de google maps. Adres en contacten Dreamteam Slaapcomfort
Location of Dreamteam Slaapcomfort on the google maps. Address and contacts of Dreamteam Slaapcomfort

Andere gerelateerde bedrijven als come Dreamteam Slaapcomfort Dreamteam Slaapcomfort: COIFFURE CARICA | JEAN-MARIE JACQUET | JOEL DEMEULEMEESTER | Van Hamme E | GEORGES DEKERK

Other related companies as Dreamteam Slaapcomfort: COIFFURE CARICA | JEAN-MARIE JACQUET | JOEL DEMEULEMEESTER | Van Hamme E | GEORGES DEKERK

Dreamteam Slaapcomfort is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dreamteam Slaapcomfort, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01138427734. Het bedrijf Dreamteam Slaapcomfort bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 234; 2390; Malle (Westmalle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 535,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beds and mattresses - Retail. Lijst met producten zijn Blankets & bedspreads - Retail.
De hoofdactiviteit van Dreamteam Slaapcomfort is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dreamteam Slaapcomfort is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dreamteam Slaapcomfort, openstaande posities, locatie van Dreamteam Slaapcomfort op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dreamteam Slaapcomfort is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dreamteam Slaapcomfort, company assigned to the tax number BE01138427734. The company Dreamteam Slaapcomfort is located at the address: Antwerpsesteenweg 234; 2390; Malle (Westmalle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 535,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beds and mattresses - Retail. List of products are Blankets & bedspreads - Retail.
The main activity of Dreamteam Slaapcomfort is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dreamteam Slaapcomfort is not available. You also can look at reviews of Dreamteam Slaapcomfort, open positions, location of Dreamteam Slaapcomfort on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dreamteam Slaapcomfort, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dreamteam Slaapcomfort, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dreamteam Slaapcomfort, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dreamteam Slaapcomfort, employees, financial statistics.